Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hanat

Electra

Hanat Arkkitehtuurin digitaalisen käytön edustajana pidettävä Electra yhdistää tekniikan ja suunnittelun digitaalisen aikakauden kuvioiden korostamiseksi. Hanat, joissa ei ole erillistä kahvaa, houkuttelevat kaikkia eleganssinsa ja älykkään ulkonäkönsä vuoksi on ainutlaatuinen märällä alueella. Electran kosketusnäyttöpainikkeet tarjoavat käyttäjille ergonomisemman ratkaisun. Hanojen ”Eco Mind” tarjoaa käyttäjälle maksimaalisen säästötehokkuuden. Tämä ominaisuus tuo lisäarvoa erityisesti tuleville sukupolville

Projektin nimi : Electra, Suunnittelijoiden nimi : E.C.A. Design Team, Asiakkaan nimi : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Hanat

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.