Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

Osker

Nojatuoli Osker kutsuu sinut heti istumaan ja rentoutumaan. Tällä nojatuolilla on erittäin selkeä ja kaareva muotoilu, joka tarjoaa erottuvat ominaisuudet, kuten täydellisesti valmistetut puutaulut, nahkaiset käsinojat ja pehmuste. Lukuisat yksityiskohdat ja korkealaatuisten materiaalien käyttö: nahka ja massiivipuu takaavat nykyaikaisen ja ajattoman suunnittelun.

Altaan Huonekalut

Eva

Altaan Huonekalut Suunnittelijan inspiraatio tuli minimaalisesta suunnittelusta ja käytöstä hiljaisena mutta virkistävänä ominaisuutena kylpyhuonetilaan. Se syntyi arkkitehtonisten muotojen ja yksinkertaisen geometrisen tilavuuden tutkimuksesta. Allas voi olla potentiaalisesti elementti, joka määrittelee erilaiset tilat ympärillä ja samanaikaisesti avaruuden keskipisteen. Se on myös erittäin helppo käyttää, puhdas ja kestävä. Vaihtoehtoja on useita, kuten erillinen, istuinpenkillä ja seinälle kiinnitettävä sekä yksi- tai kaksoisallas. Värivaihtoehdot (RAL-värit) auttavat integroimaan mallin tilaa.

Pöytävalaisin

Oplamp

Pöytävalaisin Oplamp käsittää keraamisen rungon ja massiivipuupohjan, jolle led-valonlähde asetetaan. Kolmen kartion yhdistämisen avulla saadun muodonsa ansiosta Oplampin runko voidaan kääntää kolmeen erottuvaan asentoon, jotka luovat erityyppistä valoa: korkea pöytävalaisin ympäröivällä valolla, matala pöytävalaisin ympäröivällä valolla tai kaksi ympäröivää valoa. Kukin lampun kartion kokoonpano sallii ainakin yhden valonsäteen vuorovaikutuksessa luonnollisesti ympäröivien arkkitehtonisten asetusten kanssa. Oplamp on suunniteltu ja valmistettu täysin käsityönä Italiassa.

Säädettävä Pöytävalaisin

Poise

Säädettävä Pöytävalaisin Robert Dabin (Unform.Studio) suunnitteleman Poisen akrobaattinen ulkonäkö siirtyy staattisen ja dynaamisen ja suuren tai pienen asennon välillä. Riippuen siitä, kuinka suuri osa sen valaistusta renkaasta ja sitä pitävästä kädestä on, ympyrälle leikkaa tai tangenssi viiva. Kun asetetaan korkeammalle hyllylle, rengas voisi ylittää hyllyn; tai kallistamalla rengasta, se voi koskettaa ympäröivää seiniä. Tämän säädettävyyden tarkoituksena on saada omistaja luovasti mukaan ja leikkiä valonlähteen kanssa suhteessa muihin sitä ympäröiviin esineisiin.

Kaiutinorkesteri

Sestetto

Kaiutinorkesteri Orkesterikoostumus kaiuttimista, jotka soittavat yhdessä kuin todelliset muusikot. Sestetto on monikanavainen äänentoistojärjestelmä, joka toistaa yksittäisiä instrumenttiraitoja erillisissä kaiuttimissa, joissa on eri tekniikoita ja materiaaleja, jotka on omistettu erityiselle äänikotelolle, puhtaan betonin, kaikupohjan puisten äänilevyjen ja keraamisten sarvien joukossa. Kappaleiden ja kappaleiden sekoitus palaa fyysisesti kuuntelupaikalle, kuten todellisessa konsertissa. Sestetto on äänitetyn musiikin kamariorkesteri. Sestetto on suoraan itse tuotettu sen suunnittelijoiden Stefano Ivan Scarascian ja Francesco Shyam Zoncan toimesta.

Julkinen Ulkotarhatuoli

Para

Julkinen Ulkotarhatuoli Para on joukko julkisia ulkotuoleja, jotka on suunniteltu tarjoamaan hillitty joustavuus ulkotiloissa. Tuolisarja, jolla on ainutlaatuisen symmetrinen muoto ja joka poikkeaa täysin perinteisen tuolisuunnittelun luontaisesta visuaalisesta tasapainosta. Yksinkertaisen keinumuodon innoittamana tämä tuolisarja on rohkea, moderni ja tyytyväinen vuorovaikutukseen. Molemmilla on raskas painotettu pohja, Para A tukee 360-kiertämistä pohjansa ympäri ja Para B tukee kaksisuuntaista kääntämistä.