Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kattokruunu

Lory Duck

Kattokruunu Lory-ankka on suunniteltu ripustusjärjestelmänä, joka on koottu messinki- ja epoksilasista valmistetuista moduuleista. Kumpikin muistuttaa ankkaa liukuvan vaivattomasti viileän veden läpi. Moduulit tarjoavat myös konfiguroitavuuden; koskettamalla kutakin voidaan säätää mihin tahansa suuntaan ja ripustaa mihin tahansa korkeuteen. Lampun perusmuoto syntyi suhteellisen nopeasti. Se kuitenkin tarvitsi kuukausia tutkimusta ja kehitystä lukemattomilla prototyypeillä täydellisen tasapainon ja parhaan ulkonäön luomiseksi kaikista mahdollisista näkökulmista.

Perhonen Ripustin

Butterfly

Perhonen Ripustin Perhonen ripustin sai nimensä muistuttaessaan lentävän perhonen muotoa. Se on minimalistinen huonekalu, joka voidaan koota kätevällä tavalla erotettujen osien suunnittelun takia. Käyttäjät voivat nopeasti koota ripustimen paljain käsin. Kun on tarpeen liikkua, se on kätevä kuljettaa purkamisen jälkeen. Asennus kestää vain kaksi vaihetta: 1. pinota molemmat kehykset yhteen muodostaen X; ja tee timantin muotoiset kehykset molemmille puolille päällekkäin. 2. Liu'uta puukappaletta limittyneiden timantin muotoisten kehysten läpi molemmin puolin pitäen kehyksiä

Huppu

Black Hole Hood

Huppu Tämä Black Holen ja Worm Holen inspiroimien suunnittelema huppu tekee tuotteesta kauniin ja modernin muodon, joka kaikki aiheuttaa tunteita ja edullinen. Se tekee tunnetiloja ja helpon käytön ruoanlaiton aikana. Se on kevyt, helppo asentaa, helppo puhdistaa ja suunniteltu nykyaikaisille Irlannin keittiöille.

Kaiutin

Black Hole

Kaiutin Musta reikä, joka on suunniteltu nykyaikaisen älykkään tekniikan pohjalta, ja se on kannettava Bluetooth-kaiutin. Se voidaan kytkeä mihin tahansa matkapuhelimeen, jolla on erilaiset alustat, ja siellä on USB-portti yhteyden muodostamiseksi ulkoiseen kannettavaan tallennustilaan. Sulautettua valoa voidaan käyttää pöytävalaisimena. Lisäksi Black Holen houkutteleva ulkonäkö tekee siitä niin houkuttelevia astioita, joita voitaisiin käyttää sisustussuunnittelussa.

Kannettava Bluetooth-Kaiutin

Black Box

Kannettava Bluetooth-Kaiutin Tämä on kannettava Bluetooth-kaiutin. Se on kevyt ja pieni, ja sillä on emotionaalinen muoto. Suunnittelin Black Box -kaiutinmuodon yksinkertaistamalla aaltojen muotoa. Stereoäänen kuuntelemiseksi siinä on kaksi kaiutinta, vasen ja oikea. Myös nämä kaksi kaiutinta ovat kumpikin osa aaltomuotoa. Yksi on positiivisen aallon muoto ja yksi negatiivisen aallon muoto. käyttöä varten, tämä laite voi yhdistää parin muihin elektronisiin laitteisiin, kuten matkapuhelimeen ja tietokoneeseen, Bluetoothilla ja toistaa äänen. Lisäksi siinä on akun jakaminen. Kun kootaan kaksi kaiutinta, pöydälle ilmestyy musta laatikko, kun sitä ei käytetä.

Kannettava Kaiutin

Seda

Kannettava Kaiutin Seda on älykkyysteknologian perustoiminnallinen laite. Keskellä oleva kynänpidike on tilan järjestäjä. Lisäksi digitaaliset ominaisuudet, kuten USB-portti ja Bluetooth-yhteys, tekevät siitä kannettavan soittimen ja kaiuttimen, jolla on kotialue. Ulkoiseen runkoon upotettu valopalkki toimii pöytävalaisimena. Myös ylellisen houkutteleva ulkoasu tekee siitä niin houkuttelevia kodinteollisuuden tuotteita voidaan käyttää sisustussuunnittelussa. Avaruuden parempi käyttö on myös yksi Sedaan olennaisia piirteitä.