Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pesuallas

Serel Wave

Pesuallas SEREL Wave-pesuallas on paikkansa moderneissa kylpyhuoneissa nimellislinjoilla, toiminnallisilla ratkaisuilla ja vaikuttavalla laadulla. SEREL Wave pesuallas; Vaikka se muuttaa nykyisen kaksinkertaisen pesualtaan käsityksen ainutlaatuisella kulhomuodollaan, se sisältää myös aikuisen ja lapsen käytön yhdessä sen esteettisen muodon kanssa. Lastenaltaan käytön lisäksi se tarjoaa islamin kulttuurissa käytettävän puhdistuksen ja kenkäpuhdistuksen. Yleinen lähestymistapa pesualtaan suunnittelussa on modernismi ja funktionalismi. Tämä lähestymistapa vaikuttaa muotoiluun niin tärkeästi.

Projektin nimi : Serel Wave, Suunnittelijoiden nimi : SEREL Seramic Factory, Asiakkaan nimi : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Pesuallas

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.