Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ympäristön Valo

25 Nano

Ympäristön Valo 25 Nano on taiteellinen kevyt instrumentti, joka edustaa lyhytaikaista ja pysyvyyttä, syntymää ja kuolemaa. Yhteistyössä Spring Pool Glass Industrial Co., LTD: n kanssa, jonka visiona on rakentaa systemaattinen lasin kierrätyssilmukka kestävää tulevaisuutta varten, 25 Nano valitsi ajatuksen toteuttamiseksi suhteellisen herkän kuplan väliaineeksi, toisin kuin kiinteä lasi. Soittimessa valo loistaa kuplan elinkaaren läpi, heijastaen sateenkaaren kaltaista väriä ja varjoja ympäristöön, luomalla käyttäjän ympärille unelmaisen ilmapiirin.

Tehtävävalo

Linear

Tehtävävalo Lineaarisen valon putken taivutustekniikkaa käytetään laajasti ajoneuvojen osien valmistukseen. Nestemäinen kulmalinja toteutetaan taiwanilaisen valmistajan tarkkuudenhallinnalla, joten materiaalilla on oltava vähintään Lineaarikevyt kevyt, vahva ja kannettava; ihanteellinen valaisemaan mitä tahansa modernia sisustusta. Se käyttää välkkymätöntä kosketusta himmentävää LED-sirua, muistitoiminnon ollessa päällä edellisellä asetetulla äänenvoimakkuudella. Lineaaritehtävä on suunniteltu käyttäjän helposti koottamaan, se koostuu myrkyttömästä materiaalista ja toimitetaan litteällä pakkauksella; tekee parhaansa vähentääkseen ympäristövaikutuksia.

Työtila

Dava

Työtila Dava on kehitetty avoimen avaruuden toimistoihin, kouluihin ja yliopistoihin, joissa hiljaiset ja keskittyneet työvaiheet ovat tärkeitä. Moduulit vähentävät akustisia ja visuaalisia häiriöitä. Kolmikulmaisen muodonsa vuoksi huonekalut ovat tilaa säästäviä ja mahdollistavat erilaisia järjestelyvaihtoehtoja. Davan materiaalit ovat WPC ja villahuopaa, jotka molemmat ovat biohajoavia. Pistokejärjestelmä kiinnittää kaksi seinää pöytätasoon ja korostaa tuotannon ja käsittelyn yksinkertaisuutta.

Älykkäät Huonekalut

Fluid Cube and Snake

Älykkäät Huonekalut Hello Wood loi ulkokalusteiden sarjan, jossa on älykkäitä toimintoja yhteisötiloihin. Jäljelle jääessään julkisten huonekalujen tyylin, he suunnittelivat visuaalisesti kiinnostavia ja toiminnallisia asennuksia, joissa oli valaistusjärjestelmä ja USB-pistorasiat, mikä edellytti aurinkopaneelien ja paristojen integrointia. Käärme on modulaarinen rakenne; sen elementit ovat muuttuvia sopimaan tietylle sivustolle. Fluid Cube on kiinteä yksikkö, jonka lasikatolla on aurinkokennot. Studio uskoo, että suunnittelun tarkoituksena on muuttaa jokapäiväisistä esineistä rakastettavia esineitä.

Ruokapöytä

Augusta

Ruokapöytä Augusta tulkitsee klassisen ruokapöydän uudelleen. Edustaen edessämme olevia sukupolvia, muotoilu näyttää kasvavan näkymättömästä juuresta. Pöydän jalat on suunnattu tähän yhteiseen ytimeen, ja ne pystyvät pitämään kirjassa sovitettua pöytätasoa. Kiinteä eurooppalainen pähkinäpuu valittiin viisauden ja kasvun merkityksen perusteella. Huonekaluvalmistajien yleensä hylkäämää puuta käytetään haasteisiinsa työskennellä. Solmut, halkeamat, tuuli tärisee ja ainutlaatuiset pyörteet kertovat tarinan puun elämästä. Puun ainutlaatuisuus antaa tämän tarinan elää perheen perintökalusteessa.

Kaiutin

Sperso

Kaiutin Sperso tulee kahdesta sanasta Sperm ja Sound. Lasimaisen kuplan ja kaiuttimen erityinen muoto päänsä kuoppaan viittaavat mielenmukaisuuteen ja äänen syvään tunkeutumiseen ympäristöön samalla tavalla kuin urosperän tulipalo naisen munasoluun pariutumisen aikana. Tavoitteena on tuottaa korkeaa tehoa ja korkealaatuista ääntä ympäristön ympärille. Langattoman järjestelmän avulla käyttäjä voi yhdistää matkapuhelimen, kannettavan tietokoneen, tabletit ja muut laitteet kaiuttimeen Bluetoothin kautta. Tätä kattokaiutinta voidaan käyttää erityisesti olohuoneessa, makuuhuoneissa ja TV-huoneessa.