Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hd-Lähetystä Tukeva 46 Tuuman Led-Televisio

V TV - 46120

Hd-Lähetystä Tukeva 46 Tuuman Led-Televisio Inspiroitu kiiltävistä heijastavista pinnoista ja peilitehosteista. Etuosa ja takaosa on valmistettu muovisesta ruiskupuristustekniikasta. Keskimmäinen osa on valmistettu ohutlevyvalusta. Tukijalusta on erityisesti suunniteltu takapuolelta maalatulla lasilla ja läpinäkyvällä kaulalla kromipinnoitetulla rengasosalla. Pinnoille käytetty kiilto on saavutettu erityisillä maaliprosesseilla.

Led-Päivänvarjo Ja Iso Puutarhasoihtu

NI

Led-Päivänvarjo Ja Iso Puutarhasoihtu Upouusi NI Parasol määrittelee valaistuksen uudelleen siten, että se voi olla enemmän kuin valaiseva esine. Innovatiivisesti yhdistämällä päivänvarjo ja puutarhasoihtu NI näyttää älykkäästi seisovalta aurinkotuoleiden vieressä uima-altaan äärellä tai muilla ulkoalueilla, aamusta iltaan. Omistettu sormen tunnistava OTC (yhden kosketuksen himmennin) antaa käyttäjille mahdollisuuden mukautua kolmen kanavan valaistusjärjestelmän haluttuihin valaistustasoihin helposti. NI ottaa käyttöön myös matalajännitteisen 12 V: n LED-ohjaimen, joka tuottaa hyvin vähän lämpöä, ja tarjoaa järjestelmän energiatehokkaan virransyötön yli 2000 kpl 0,1 W LEDillä.

Valaisin

Yazz

Valaisin Yazz on hauska valaisin, joka on valmistettu taipuisista puolijäykistä johdoista, joiden avulla käyttäjä voi taipua mihin tahansa mielentilaan sopivaan muotoon. Mukana on myös kiinnitetty jakki, jonka avulla on helppo yhdistää useampi kuin yksi yksikkö. Yazz on myös esteettisesti houkutteleva, käyttäjäystävällinen ja taloudellinen. Konsepti syntyi ideasta minimoida valaistus sen perusedellytyksiin kauneuden lopullisena ilmaisuna menettämättä esteettistä vaikutusvaloaan, koska teollinen minimalismi on taide itsessään.

Jakkara

Kagome

Jakkara Sen on suunnitellut Shinn Asano graafisen suunnittelun taustalla. Sen on 6-osainen ter√§skalustekokoelma, joka muuttaa 2D-viivat 3D-muotoiksi. Jokainen kappale, mukaan lukien ‚Äúkagome jakkara‚ÄĚ, on luotu linjoilla, jotka minimoivat ylim√§√§r√§n ilmaisemaan sek√§ muodon ett√§ toimivuuden monissa sovelluksissa, ainutlaatuisten l√§hteiden, kuten perinteisen japanilaisen k√§sity√∂n ja kuvioiden, innoittamana. Kagome-jakkara on valmistettu 18 suorakulmaisesta kolmiosta, jotka tukevat toisiaan, ja ylh√§√§lt√§ katsottuna muodostaa perinteisen japanilaisen k√§sity√∂kuvion kagome moyou.

Muokattava All-In-One-Tietokone

BENT

Muokattava All-In-One-Tietokone Suunniteltu massa räätälöinnin periaatteella, täyttämällä käyttäjän tarpeet paremmin massatuotannon rajoissa. Projektin päähaasteena oli tuoda esiin muotoilu, joka täyttäisi neljän käyttäjäryhmän erilaiset tarpeet massatuotannon rajoissa. Kolme pääasiallista räätälöintikohtaa määritetään ja käytetään tuotteen erottamiseen näille käyttäjäryhmille: 1.näytön jakaminen2 .näytön korkeuden säätö3.näppäimistö-laskin -yhdistelmä. Muokattava toissijainen näyttömoduuli on liitetty ratkaisuna ja ainutlaatuinen muokattava näppäimistö-laskin -yhdistelmä on

Lamppu

Hitotaba

Lamppu Sen on suunnitellut Shinn Asano graafisen suunnittelun taustalla. Sen on 6-osainen ter√§skalustekokoelma, joka muuttaa 2D-viivat 3D-muotoiksi. Jokainen kappale, mukaan lukien ‚ÄĚhitotaba-lamppu‚ÄĚ, on luotu linjoilla, jotka minimoivat ylim√§√§r√§n ilmaisemaan sek√§ muodon ett√§ toimivuuden monissa sovelluksissa, ainutlaatuisten l√§hteiden, kuten perinteisen japanilaisen k√§sity√∂n ja kuvioiden, innoittamana. Hitotaba-lamppu on inspiroinut luonnonkauniista n√§kym√§st√§ Japanin maaseudulle, jossa riisin oljen kimppuja ripustetaan alasp√§in kuivumaan sadonkorjuun j√§lkeen.