Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Moottorisaha

Rotation Saw

Moottorisaha Moottorisaha pyörivällä kahvalla. Tässä ketjussa on kahva, joka pyörii 360 ° ja pysähtyy ennalta määritettyihin kulmiin. Yleensä ihmiset leikkaavat puita vaaka- tai pystysuunnassa kääntämällä sahoja tiettyihin kulmiin tai kallistamalla tai kallistamalla kehon osia. Valitettavasti saha luistaa usein käyttäjän otteesta tai käyttäjän on työskenneltävä hankalassa asennossa, mikä voi aiheuttaa vammoja. Tällaisten haittojen korvaamiseksi ehdotettu saha on varustettu pyörivällä kahvalla, jotta käyttäjä voi säätää leikkuukulmia.

Projektin nimi : Rotation Saw, Suunnittelijoiden nimi : Hoyoung Lee, Asiakkaan nimi : DESIGNSORI.

Rotation Saw Moottorisaha

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.