Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teesetti

Wavy

Teesetti Luonnon travertiiniterassin inspiroima Wavy on teesarja, joka antaa sinulle ainutlaatuisen teeelämyksen. Innovatiiviset kahvat on kehitetty sopimaan mukavasti käsiisi. Pesämällä kupin kämmenilläsi huomaat, että se avautuu kuin vesililja ja johtaa sinut rauhallisuushetkeen.

Projektin nimi : Wavy, Suunnittelijoiden nimi : Patricia Sheung Ying Wong, Asiakkaan nimi : Patricia Wong.

Wavy Teesetti

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.