Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

Baralho

Nojatuoli Baralho-nojatuolissa on silmiinpistävä nykyaikainen muotoilu, joka koostuu puhtaista muodoista ja suoraviivoista. Harjatulle alumiinilevylle tehdyistä taitoksista ja hitsauksista valmistettu nojatuoli erottuu rohkeasta istuvuudestaan, joka haastaa materiaalin lujuuden. Se pystyy yhdistämään yhdessä elementissä kauneuden, keveyden ja viivojen ja kulmien tarkkuuden.

Projektin nimi : Baralho, Suunnittelijoiden nimi : FLÁVIO MELO FRANCO, Asiakkaan nimi : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Nojatuoli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.