Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta Ashgabat Tele - Radiokeskus (TV-torni) on monumentaalinen rakennus, 211 m korkea, joka sijaitsee Turkmenistanin pääkaupungin Ashgabatin eteläosissa 1024 m: n kukkulalla merenpinnan yläpuolella. TV-torni on radio- ja TV-ohjelmien tuotannon, jälkituotannon ja lähetysten tärkein keskus. Ja on yksi parhaimmista esimerkkeistä huipputeknisestä digitaalitekniikasta. TV-torni teki Turkmenistanista HD-maanpäällisen lähetysten pioneerin Aasiassa. TV-torni on lähetystoiminnan viimeisen 20 vuoden suurin teknologiainvestointi.

Projektin nimi : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Suunnittelijoiden nimi : Polimeks Construction, Asiakkaan nimi : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.