Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
BrÀndÀys

Cut and Paste

BrÀndÀys TÀmÀ projektin työkalupakki, Leikkaa ja liitÀ: Visuaalisen plagioinnin estÀminen, kÀsittelee aihetta, joka voi koskea kaikkia suunnittelualan ammattilaisia, ja silti visuaalinen plagiointi on aihe, josta keskustellaan harvoin. TÀmÀ saattaa johtua kuvasta viittauksen ja siitÀ kopioimisen vÀlisestÀ epÀselvyydestÀ. Siksi tÀmÀ projekti ehdottaa tietoisuuden lisÀÀmistÀ visuaalista plagiointia ympÀröiville harmaille alueille ja asettaa tÀmÀ luovuutta koskevien keskustelujen eturintamaan.

BrÀndÀys

Peace and Presence Wellbeing

BrÀndÀys Peace and Presence Well-being on YhdistyneessÀ kuningaskunnassa toimiva kokonaisvaltaisen terapian yritys, joka tarjoaa palveluita, kuten vyöhyketerapiaa, kokonaisvaltaista hierontaa ja reikiÀ kehon, mielen ja hengen nuorentaa varten. P&PW-brÀndin visuaalinen kieli perustuu tÀhÀn haluun kutsua esiin rauhallinen, rauhoittava ja rentouttava tila, joka on inspiroitunut nostalgisista lapsuusmuistoista luonnosta, erityisesti jokien rantojen ja metsÀmaisemien kasvistosta ja elÀimistöstÀ. VÀripaletti saa inspiraationsa Georgian Water -ominaisuuksista sekÀ niiden alkuperÀisessÀ ettÀ hapettuneessa tilassa ja hyödyntÀÀ jÀlleen nostalgiaa menneiltÀ ajoilta.

Kirja

The Big Book of Bullshit

Kirja Big Book of Bullshit -julkaisu on graafinen tutkimus totuudesta, luottamuksesta ja valheista, ja se on jaettu 3 visuaalisesti rinnakkaiseen lukuun. Totuus: Kuvitettu essee petoksen psykologiasta. The Trust: visuaalinen tutkimus luottamuksen kÀsitteestÀ ja The Lies: Kuvitettu galleria paskaa, jotka kaikki ovat perÀisin nimettömistÀ petoksen tunnustuksista. Kirjan visuaalinen ulkoasu on saanut inspiraationsa Jan Tschicholdin "Van de Graafin kaanonista", jota kÀytetÀÀn kirjan suunnittelussa jakamaan sivu miellyttÀviin mittasuhteisiin.

Lelu

Werkelkueche

Lelu Werkelkueche on sukupuolten kannalta avoin toimintatyöpiste, jonka avulla lapset voivat uppoutua vapaisiin leikkimaailmoihin. SiinÀ yhdistyvÀt lasten keittiön ja työpöydÀn muodolliset ja esteettiset ominaisuudet. Siksi Werkelkueche tarjoaa monipuolisia leikkimahdollisuuksia. Kaarevaa vanerista valmistettua työtasoa voidaan kÀyttÀÀ pesualtaan, työpajan tai laskettelurinteenÀ. Sivulokeroissa voi olla sÀilytys- ja piilotilaa tai paistaa rapeita sÀmpylöitÀ. VÀrikkÀiden ja vaihdettavien työkalujen avulla lapset voivat toteuttaa ideoitaan ja matkia aikuisten maailmaa leikkisÀllÀ tavalla.

Valaistuselementit

Collection Crypto

Valaistuselementit Crypto on modulaarinen valaistuskokoelma, koska se voi laajentua sekÀ pysty- ettÀ vaakasuunnassa riippuen siitÀ, miten kunkin rakenteen muodostavat yksittÀiset lasielementit jakautuvat. Suunnittelua inspiroinut idea on perÀisin luonnosta, joka muistuttaa erityisesti jÀÀkivikiviÀ. Crypto-esineiden erikoisuus piilee niiden elÀvÀssÀ puhalletussa lasissa, joka mahdollistaa valon leviÀmisen moneen suuntaan erittÀin pehmeÀsti. Tuotanto tapahtuu tÀysin kÀsintehdyllÀ prosessilla, ja loppukÀyttÀjÀ pÀÀttÀÀ, miten lopullinen asennus kootaan, joka kerta eri tavalla.

Taidevalokuvaus

Talking Peppers

Taidevalokuvaus Nus Nousin valokuvat nÀyttÀvÀt edustavan ihmisruumiita tai niiden osia, todellisuudessa havainnoija haluaa nÀhdÀ ne. Kun tarkkailemme mitÀ tahansa, jopa tilannetta, tarkkailemme sitÀ emotionaalisesti ja tÀstÀ syystÀ annamme usein itsemme pettÀÀ. Nus Nous -kuvissa on ilmeistÀ, kuinka ambivalenssin elementti muuttuu mielen hienovaraiseksi jalostukseksi, joka vie meidÀt pois todellisuudesta ja johdattaa meidÀt kuvitteelliseen ehdotuksista muodostuvaan labyrinttiin.