Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Naamio

Billy Julie

Naamio Tämä malli on inspiroitunut mikroilmaisusta. Suunnittelija valitsee Billyn ja Julien kahdesta erilaisesta persoonallisuudesta. Monimutkaiset elementit luodaan parametreilla säätämällä tikkaat muistuttavan geometrian suuntauksia takertuneen käyrän, jossa on väliseinät, perusteella. Käyttöliittymänä ja tulkkina tämä naamio on luotu saamaan ihmiset tutkimaan omaatuntoaan.

Meikkiassistentti

Eyelash Stand

Meikkiassistentti Tämä malli tutkii ripsien metaforia. Suunnittelija katsoo, että silmäripsien tekeminen on henkilökohtaisen odotuksen tavoitetta. Hän luo ripsien jalustan elämän kuvakkeena tai esityksen pienoiskoossa. Tämä jalusta symboloi muistuttavaa sitoutumista aamulla tai ennen nukkumaanmenoa asettamalla ripset väliaikaisesti ennen tai jälkeen levityksen. Ripsarinja on tapa muistaa mitä jotain triviaalia on vaikuttanut henkilökohtaiseen päivittäiseen seikkailuun.

Teeman Asennus

Dancing Cubes

Teeman Asennus Tämä muotoilu on vuorovaikutuksessa näytettävän aiheen kanssa moduuleittain. Tämä telineteline on suunniteltu itse laajennetulla mekanismilla yhdistämään kuusi tai useampia kuutioita ylös skaalatuksi yksiköksi kolmeen kohtisuoraan suuntaan. Vapaassa muodossa olevat lovet tekevät yhteydestä samanlaisen kuin lomitetut tanssivat ihmiset. Pienten reikien sijoitus luo kohteen mukautumisrakenteen lineaarisilla osilla.

Pöytävalo

Moon

Pöytävalo Tällä valolla on aktiivinen tehtävä seurata ihmisiä työtilassa aamusta iltaan. Se on suunniteltu ihmisten työympäristön mielessä. Johto voidaan kytkeä kannettavaan tietokoneeseen tai virtapankkiin. Kuun muoto tehtiin kolme neljäsosaa ympyrästä nousevana kuvakkeena maaston kuvasta, joka oli tehty ruostumattomasta kehyksestä. Kuun pintakuvio muistuttaa avaruusprojektin laskeutumisopasta. Asetus näyttää veistokselta päivänvalossa ja kevyeltä laitteelta, joka mukauttaa työn jännitystä yöllä.

Valo

Louvre

Valo Louvre-valo on Kreikan kesäauringonvalon inspiroima interaktiivinen pöytävalaisin, joka kulkee helposti suljetuista ikkunoista Louvresin läpi. Se koostuu 20 renkaasta, 6 korkista ja 14 pleksilasiista, jotka muuttavat järjestystä leikkisällä tavalla valon diffuusion, voimakkuuden ja lopullisen estetiikan muuttamiseksi käyttäjien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Valo kulkee materiaalin läpi ja aiheuttaa diffuusion, joten varjoja ei ilmesty itselleen eikä sen ympärillä oleville pinnoille. Eri korkeuksilla varustetut renkaat antavat mahdollisuuden loputtomiin yhdistelmiin, turvallisiin mukautuksiin ja täydelliseen valonsäätöön.

Vaatteiden Suunnittelu

Sidharth kumar

Vaatteiden Suunnittelu NS GAIA on New Delhistä peräisin oleva nykyaikainen naistenvaatemerkki, joka on rikas ainutlaatuisen suunnittelun ja kankaan tekniikoilla. Tuotemerkki on suuri ajatuksellinen tuottaja ja kaikenlainen pyöräily ja kierrätys. Tämän tekijän tärkeys näkyy NS GAIA: n nimeämispilareissa, N ja S, jotka edustavat luontoa ja kestävää kehitystä. NS GAIA: n lähestymistapa on ”vähemmän on enemmän”. Etiketti on aktiivinen osa hidasta muotiliikettä varmistamalla, että ympäristövaikutukset ovat minimaaliset.