Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjakauppa

Guiyang Zhongshuge

Kirjakauppa Vuoristoisilla käytävillä ja stalaktite grotto-näköisillä kirjahyllyillä kirjakauppa esittelee lukijat Karstin luolan maailmaan. Tällä tavalla suunnittelutiimi tuo fantastisen visuaalisen kokemuksen ja levittää samalla paikallisia piirteitä ja kulttuuria suuremmille väkijoukkoille. Guiyang Zhongshuge on ollut kulttuuriominaisuus ja kaupunkimaiden maamerkki Guiyang-kaupungissa. Lisäksi se täyttää Guiyangin kulttuurisen ilmapiirin aukon.

Projektin nimi : Guiyang Zhongshuge, Suunnittelijoiden nimi : Li Xiang, Asiakkaan nimi : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Kirjakauppa

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.