Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Esimyyntitoimisto

Ice Cave

Esimyyntitoimisto Ice Cave on näyttelytila asiakkaalle, joka tarvitsi ainutlaatuisen laadukkaan tilan. Sillä välin pystyy esittelemään Tehran Eye Projectin erilaisia ominaisuuksia. Hankkeen tehtävän mukaisesti houkutteleva mutta neutraali tunnelma esittelemään esineitä ja tapahtumia tarpeen mukaan. Suunnitteluideana oli käyttää minimaalista pintalogiikkaa. Integroitu verkkopinta leviää koko tilaan. Eri käyttötarkoituksiin tarvittava tila muodostuu pintaan kohdistuvien vieraiden voimien pohjalta ylös- ja alaspäin. Valmistusta varten tämä pinta on jaettu 329 paneeliin.

Vähittäiskauppa

Atelier Intimo Flagship

Vähittäiskauppa Maailmaamme on kohdannut ennennäkemätön virus vuonna 2020. O and O Studion suunnittelema Atelier Intimo ensimmäinen lippulaiva on saanut inspiraationsa poltetun maan uudestisyntymisestä, mikä tarkoittaa luonnon parantavan voiman yhdistämistä, joka antaa ihmiskunnalle uutta toivoa. Samalla kun luodaan dramaattinen tila, jossa vierailijat voivat viettää hetkiä kuvitellen ja fantasioiden sellaisessa ajassa ja tilassa, luodaan myös sarja taideinstallaatioita, jotka osoittavat täysin brändin todelliset ominaisuudet. Lippulaiva ei ole tavallinen liiketila, se on Atelier Intimon esiintymislava.

Lenkkarilaatikko

BSTN Raffle

Lenkkarilaatikko Tehtävänä oli suunnitella ja valmistaa toimintahahmo Nike-kenkään. Koska tässä kengässä yhdistyy valkoinen käärmeennahka ja kirkkaan vihreitä elementtejä, oli selvää, että toimintahahmo olisi vääntäjä. Suunnittelijat luonnostelivat ja optimoivat hahmon hyvin lyhyessä ajassa toimintahahmoksi tunnettujen toimintasankarien tyyliin. Sitten he suunnittelivat pienen sarjakuvan, jossa oli tarina ja tuottivat tämän hahmon 3D-tulostuksessa laadukkailla pakkauksilla.

Kampanja- Ja Myyntituki

Target

Kampanja- Ja Myyntituki Brainartist käynnistää vuonna 2020 asiakkaalle Steitz Securalle poikkimedian kampanjan uusien asiakkaiden hankkimiseksi: erittäin yksilöllisellä viestillä kohdistettuna julistekampanjana mahdollisimman lähellä potentiaalisten asiakkaiden portteja ja yksilöidyllä postituksella vastaavan kengän kanssa. nykyinen kokoelma. Vastaanottaja saa vastaavan vastineen, kun hän varaa ajan myyntihenkilöstön kanssa. Kampanjan tavoitteena oli lavastella Steitz Secura ja "yhteensopiva" yritys täydelliseksi pariksi. Brainartist kehitti täydellisen erittäin onnistuneen kampanjan.

Mopo

Cerberus

Mopo Merkittäviä parannuksia moottorin suunnittelussa toivotaan tuleville ajoneuvoille. Silti kaksi ongelmaa on edelleen olemassa: tehokas palaminen ja käyttäjäystävällisyys. Tämä koskee tärinää, ajoneuvon käsittelyä, polttoaineen saatavuutta, männän keskinopeutta, kestävyyttä, moottorin voitelua, kampiakselin vääntömomenttia sekä järjestelmän yksinkertaisuutta ja luotettavuutta. Tämä selostus kuvaa innovatiivista 4-tahtimoottoria, joka tarjoaa samanaikaisesti luotettavuuden, tehokkuuden ja alhaiset päästöt yhdessä mallissa.

Puulelu

Cubecor

Puulelu Cubecor on yksinkertainen mutta monimutkainen lelu, joka haastaa lasten ajattelun ja luovuuden ja tutustuttaa heidät väreihin ja yksinkertaisiin, toisiaan täydentäviin ja toimiviin varusteisiin. Kiinnittämällä pieniä kuutioita toisiinsa, setti on täydellinen. Erilaisia helppoja liitäntöjä, kuten magneetteja, tarranauhaa ja tappeja käytetään osissa. Yhteyksien löytäminen ja yhdistäminen toisiinsa täydentää kuution. Vahvistaa myös heidän kolmiulotteista ymmärrystään taivuttelemalla lasta suorittamaan yksinkertainen ja tuttu volyymi.