Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuinkoti

Slabs House

Asuinkoti Levytalo suunniteltiin rakennusmateriaalien rinnalla toisiinsa yhdistämällä puuta, betonia ja terästä. Suunnittelu on heti hypermoderni, mutta huomaamaton. Valtavat ikkunat ovat välitön painopiste, mutta ne on suojattu säältä ja katunäkymältä betonilaattojen avulla. Puutarhoja on kiinteistössä voimakkaasti sekä pohjakerroksessa että ensimmäisessä kerroksessa, jolloin asukkaat voivat tuntea olevansa yhteydessä luontoon, kun ne ovat vuorovaikutuksessa kiinteistön kanssa, ja luovat ainutlaatuisen virtauksen siirryttäessä sisäänkäynnistä oleskelutilalle.

Talo

VH Green

Talo Talo on vihreää sekä tasomaista että stereoskooppista, mikä luo hyvän ympäristön sekä asukkaille että kaupungille. Aurinkoisella Aasian alueella Breeze Soleil -viheriö on erittäin tehokas ajattelutapa. Aurinkovarjon toiminnan lisäksi kesällä voidaan saavuttaa myös yksityisyyden suoja, katumelun välttäminen ja automaattinen kastelu jäähdyttävä vaikutus.

Kirkko

Mary Help of Christian Church

Kirkko Kun otetaan huomioon katolisen yhteisön laajeneminen ja turistien määrän lisääntyminen Samui-saarella Suratthanissa. Maryn apu kristittyjen kirkkojen ulkopuolelta oli suunniteltu rukoillen käsien, kulmasiipien ja Pyhän Hengen säteiden yhdistelmällä. Sisäinen tila, turvallisuus kuin äidin kohdussa. Käyttämällä pitkää ja kapeaa kevyttä tyhjää tilaa ja isoa kevyttä eristysbetonin siipiä, joka kulkee valoaukon läpi, rakennettiin varjo, joka muuttuu ajan myötä, mutta säilyttää sisätilojen mukavuuden. Minimoi luonnollisen materiaalin symbolinen koristelu ja käyttö nöyrästi mielenrauhana rukoillessasi.

Asuinkoti

Abstract House

Asuinkoti Asuinpaikka hyödyntää modernia estetiikkaa ja säilyttää samalla sisäpihan, joka herättää perinteisen Kuwaitin käytännön talonrakennuksessa. Täällä asuinpaikka saa tunnistaa sekä menneisyyden että nykyhetken ilman, että törmäävät. Pääoven portaiden vesijohto pyyhkäisee ulospäin, lattiasta kattoon ulottuva lasi auttaa pitämään tilat avoimemmina, jolloin käyttäjät voivat siirtyä vaivatta ulkopuolelta ja sisäpuolelta, menneeltä ja nykyiseltä.

Sohva

Shell

Sohva Shell-sohva ilmestyi yhdistelmänä simpukankuorien ja muotisuuntausten kanssa jäljittelemällä exoskeleton-tekniikkaa ja 3D-tulostusta. Tavoitteena oli luoda sohva optisen illuusion vaikutuksella. Niiden tulisi olla kevyitä ja ilmavia huonekaluja, joita voidaan käyttää sekä kotona että ulkona. Kevyyden vaikutuksen saavuttamiseksi käytettiin nylonköysien rainaa. Täten ruhon kovuus tasapainottuu siluettiviivojen kudonnalla ja pehmeydellä. Istuimen nurkkaosien alapuolella olevaa jäykkää alustaa voidaan käyttää sivupöytäinä ja pehmeinä yläistuimina ja tyynyinä viimeistelyyn.

Ravintola

Chuans Kitchen II

Ravintola Chuan's Kitchen II, joka käyttää väliaineena sekä Sichuan Yingjingin mustaa keramiikkaa että louhittuja maa-aineksia metrorakennuksesta, on kokeellinen ravintola, joka on rakennettu perinteisen kansantaidetaiteen nykyaikaiseen kokeiluun. Infinity Mind purkautui materiaalien rajan läpi ja tutkittiin perinteisen kansantaiteen nykyaikaista muotoa ja käytti Yingjingin mustan fajanssin polttoprosessin jälkeen hylätyt tiivisteet ja käytti niitä Chuan's Kitchen II: n pääkoriste-elementtinä.