Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hiusten Suoristaja

Nano Airy

Hiusten Suoristaja Nano-ilmava suoristusrauta yhdistää nanokeraamiset pinnoitemateriaalit innovatiiviseen negatiiviseen rautatekniikkaan, joka tuo hiukset hellästi ja tyylikkäästi suoraan muotoon. Korkin ja rungon yläosassa olevan magneettianturin ansiosta laite sammuu automaattisesti, kun korkki suljetaan, mikä on turvallista kuljettaa. Kompakti runko, jossa on ladattava USB-muotoinen langaton muotoilu, on helppo säilyttää laukussa ja kantaa, mikä auttaa naisia pitämään tyylikkään kampauksen milloin tahansa, missä tahansa. Valkoinen ja vaaleanpunainen värimaailma antavat laitteelle naisellinen luonteen.

Mobiilisovellus

DeafUP

Mobiilisovellus DeafUP korostaa koulutuksen ja ammatillisen kokemuksen merkitystä Itä-Euroopan kuurojen yhteisölle. Ne luovat ympäristön, jossa kuuloammattilaiset ja kuurojen opiskelijat voivat tavata ja tehdä yhteistyötä. Yhdessä työskenteleminen on luonnollinen tapa antaa kuuroille mahdollisuus ja motivoida heitä aktiivisemmaksi, nostaa kykyjään, oppia uusia taitoja, tehdä muutoksia.

Käsilaukut

Qwerty Elemental

Käsilaukut Aivan kuten kirjoituskoneiden suunnittelun kehitys osoittaa muutoksen erittäin monimutkaisesta visuaalisesta muodosta puhtaana vuorattuun, yksinkertaiseen geometriseen muotoon, Qwerty-elemental onkin lujuuden, symmetrian ja yksinkertaisuuden ruumiillistuma. Eri käsityöläisten valmistamat konstruktiiviset teräsosat ovat tuotteen erottuva visuaalinen piirre, joka antaa pussille arkkitehtonisen ulkonäön. Laukun olennainen erikoisuus on kaksi kirjoituskoneen avainta, jotka itse on valmistanut ja koonnut suunnittelija itse.

Naisten

Macaroni Club

Naisten Kokoelma, Macaroni Club, on inspiroinut 1800-luvun puolivälistä peräisin olevia makaroneja, jotka yhdistävät heidät nykypäivän logosta riippuvaisiin ihmisiin. Makaroni oli termi miehille, jotka ylittivät Lontoon muodin tavanomaiset rajat. Ne olivat 1700-luvun logo mania. Tämän kokoelman tavoitteena on näyttää logon voima menneisyydestä nykypäivään ja luoda Macaroni Club itsessään brändinä. Suunnittelun yksityiskohdat ovat saaneet inspiraatiota vuonna 1770 tehdyistä Makaroni-puvuista ja nykyisestä muotisuuntauksesta äärimmäisillä volyymeilla ja pituudella.

Verkkosivusto

Tailor Made Fragrance

Verkkosivusto Räätälöidyt tuoksut syntyivät italialaisen yrityksen kokemuksesta, joka on erikoistunut hajusteiden, ihonhoito-, värikosmetiikka- ja kodin tuoksualan pääpakkausten kehittämiseen ja tuotantoon. Webgriffe: n rooli oli tukea asiakasliiketoimintastrategiaa suunnittelemalla bränditietoisuutta suosivan ratkaisun, ja uuden liiketoimintayksikön lanseeraus keskittyi antamaan käyttäjille mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ja täysin räätälöity hajuvesi, joka käynnistää askeleen laajassa teollisuuden kasvuprosessissa ja B2B-tarjonnan segmentointi.

Ilmanlaadunvalvonta

Midea Sensia AQC

Ilmanlaadunvalvonta Midea Sensia AQC on älykäs hybridi, joka yhdistää kodin sisustuksen sekä eleganssilla että tyylillä. Se tuo humanisoitua tekniikkaa ja innovaatioita ominaisuuksien avulla, säätämällä lämpötilan ja ilmanlaadun puhdistusta valaistuksella ja maljakoilla huoneen sisustukseen. Hyvinvointi saavutetaan anturitekniikan avulla, joka pystyy lukemaan ympäristöä ja pitämään paikallisen lämpötilan ja kosteuden vakaana, MideaAppin aiemman asennuksen mukaan.