Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sosiaalinen Ja Vapaa-Aika

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sosiaalinen Ja Vapaa-Aika Vaaka- ja pystysuorat viivat leikkaavat toisiaan ruudukon muodostamiseksi. Jokainen ruudukko on viestintäalusta, joka on myös viskibaarin suunnittelukonseptin lähde. Energiansäästöä ja ympäristönsuojelua varten suunnittelija käytti LED-energiansäästölamppuja koko palkissa. Ilmanlaadun ylläpitämiseksi baarissa malli omaksuu ikkunat pohjoisesta etelään, mikä voi varmistaa luonnollisen ilman kulun.

Näyttelyhalli

City Heart

Näyttelyhalli Kaupungin arkkitehtuurista indeksointiin suunnittelun tasapainon ymmärtämiseksi ja punnitsemiseksi kaupungin ilmaisu tiivistyi kolmeen nurkkatilaan kaupunkien rakentamisen ja kehittämisen kautta edistämään yrityksiä, kaupunkia ja ihmisiä näkökulmasta kaupungin ja kaupunkien ominaispiirteiden ja kaupunkimuutoksen kannalta ilmasto taittuu vastineeksi ilmaisemaan suunnittelijan ymmärrystä kaupungista, näe kaupungin menneisyys nähdäksesi hänen tulevaisuutensa.

Pöytävalaisin

Oplamp

Pöytävalaisin Oplamp käsittää keraamisen rungon ja massiivipuupohjan, jolle led-valonlähde asetetaan. Kolmen kartion yhdistämisen avulla saadun muodonsa ansiosta Oplampin runko voidaan kääntää kolmeen erottuvaan asentoon, jotka luovat erityyppistä valoa: korkea pöytävalaisin ympäröivällä valolla, matala pöytävalaisin ympäröivällä valolla tai kaksi ympäröivää valoa. Kukin lampun kartion kokoonpano sallii ainakin yhden valonsäteen vuorovaikutuksessa luonnollisesti ympäröivien arkkitehtonisten asetusten kanssa. Oplamp on suunniteltu ja valmistettu täysin käsityönä Italiassa.

Säädettävä Pöytävalaisin

Poise

Säädettävä Pöytävalaisin Robert Dabin (Unform.Studio) suunnitteleman Poisen akrobaattinen ulkonäkö siirtyy staattisen ja dynaamisen ja suuren tai pienen asennon välillä. Riippuen siitä, kuinka suuri osa sen valaistusta renkaasta ja sitä pitävästä kädestä on, ympyrälle leikkaa tai tangenssi viiva. Kun asetetaan korkeammalle hyllylle, rengas voisi ylittää hyllyn; tai kallistamalla rengasta, se voi koskettaa ympäröivää seiniä. Tämän säädettävyyden tarkoituksena on saada omistaja luovasti mukaan ja leikkiä valonlähteen kanssa suhteessa muihin sitä ympäröiviin esineisiin.

Näyttelyjuliste

Optics and Chromatics

Näyttelyjuliste Otsikko Optics and Chromatic viittaa Goethen ja Newtonin väliseen keskusteluun värien luonteesta. Tätä keskustelua edustaa kahden kirjainmuotoisen sävellyksen yhteenotto: toinen on laskettu, geometrinen, terävillä ääriviivoilla, toinen perustuu värikkäiden varjojen impressionistiseen leikkiin. Vuonna 2014 tämä muotoilu toimi Pantone Plus -sarjan taiteilijakuvien peitteenä.

Rengas

Gabo

Rengas Gabo-rengas on suunniteltu kannustamaan ihmisiä palaamaan elämän leikkisään puoleen, joka yleensä menetetään aikuisiän saavuttaessa. Suunnittelijaa inspiroivat muistot tarkkailla hänen poikansa leikkimässä värikkäällä maagisella kuutiossa. Käyttäjä voi leikkiä renkaalla kiertämällä kahta itsenäistä moduulia. Tällöin jalokivien väripaketit tai moduulien sijainti voidaan sovittaa tai sovittaa yhteen. Leikkisän näkökulman lisäksi käyttäjällä on mahdollisuus valita erilainen rengas päivittäin.