Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Autonominen Liikkuva Robotti

Pharmy

Autonominen Liikkuva Robotti Autonominen navigointirobotti sairaalan logistiikkaan. Se on tuote- ja palvelujärjestelmä, jonka avulla voidaan toimittaa turvallisia ja tehokkaita toimituksia vähentämällä terveydenhuollon ammattilaisten mahdollisuuksia altistua sairaudelle, hillitsemään pandeemisia sairauksia sairaalan henkilökunnan ja potilaiden välillä (COVID-19 tai H1N1). Suunnittelu auttaa käsittelemään sairaalatoimituksia helposti ja turvallisesti käyttämällä helppoa käyttäjän vuorovaikutusta ystävällisen tekniikan avulla. Robottiyksiköillä on kyky liikkua itsenäisesti sisäympäristöön ja heillä on synkronoitu virtaus samanlaisten yksiköiden kanssa, ja ne pystyvät robotisoimaan ryhmäyhteistyötä.

Asunto

Shkrub

Asunto Shkrub-talo näytti rakkaudesta ja rakkaudesta - rakastava pari, jolla oli kolme lasta. Talon DNA sisältää rakenteelliset esteettiset periaatteet, jotka löytävät inspiraatiota Ukrainan historiasta ja kulttuurista japanilaisen viisauden innoittamana. Maaelementti materiaalina antaa itsensä tuntea kodin rakenteellisissa piirteissä, kuten alkuperäisessä olkikattoisessa katossa ja kauniissa ja tiheissä kuvioiduissa saviseinissä. Ajatus maksamisesta kunnianosoitukseksi perustamispaikkana voidaan havaita koko kodissa kuin herkkä ohjauslanka.

Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood on harvinaista ja kallista. Sen tuoksu saadaan vain polttamalla tai uuttamalla, sitä voidaan käyttää sisätiloissa ja antaa harvat käyttäjät. Rajoituksen rikkomiseksi luodaan älykäs aromidiffuusori ja luonnon käsin tehdyt agarwood-tabletit 3 vuoden työn jälkeen yli 60 mallilla, 10 prototyypillä ja 200 kokeella. Se esittelee uuden mahdollisen liiketoimintamallin ja kontekstin agarwood-teollisuudelle. Käyttäjät voivat yksinkertaisesti asettaa diffuusorin auton sisälle, mukauttaa aikaa, tiheyttä ja aromien monimuotoisuutta helposti ja nauttia kiehtovasta aromaterapiasta minne ikinä menetkin ja aina ajaessasi.

Ilmastointilaite

Midea Sensia HW

Ilmastointilaite Midea Sensia edistää elämänlaatua ja innovatiivista tapaa paljastaa koriste-esine. Ilmavirtatehokkuuden ja hiljaisuuden lisäksi se esittelee innovatiivisen kosketuspaneelin, joka antaa pääsyn toimintoihin, salaman väreihin ja voimakkuuteen. Stressinvastaista prosessia avustava väriterapia, joka suuntaa innovatiivisia tuotteita molemmin puolin, hyvinvointia ja estetiikkaa. Erilaisen estetiikan lisäksi sen muodot yhdistävät kodin sisustukseen sekä tyylikkyyttä että tyyliä, arvostavat taloa epäsuoralla valolla.

Työpöytä

Duoo

Työpöytä Duoo-työpöytä on halu ilmaista luonnetta muotojen minimalismin kautta. Sen ohuet vaakaviivat ja kulmikkaat metalliset jalat luovat tehokkaan visuaalisen kuvan. Ylähylly antaa sinun asettaa paperitavarat niin, että se ei häiritse työskennellessäsi. Laitteiden kytkemistä varten piilotettu lokero ylläpitää puhdasta estetiikkaa. Luonnollisesta viilusta valmistettu pöytälevy kantaa luonnollisen puun tekstuurin lämpöä. Pöytä ylläpitää moitteettoman tasapainon harmonisesti valittujen materiaalien, toimivuuden ja käytännöllisyyden ansiosta yhdistettynä säännöllisten ja tiukkojen muotojen estetiikkaan.

Kotitekoinen Pasta-Kone

Hidro Mamma Mia

Kotitekoinen Pasta-Kone Hidro Mama Mia on sosiokulttuurinen pelastus Italian gastronomian kautta. Erittäin helppo käyttää, se on kevyt ja kompakti, helppo säilyttää ja kuljettaa. Se mahdollistaa turvallisen korkean tuottavuuden tarjoamalla perheen miellyttävän keittämiskokemuksen jokapäiväiseen elämään ja ystävien vuorovaikutukseen. Moottori on integroitu täysin voimansiirtosarjaan. Tarjoaa tehoa, lujuutta ja turvallista käyttöä, ja tarjoaa myös helpon puhdistuksen ja tuen. Se leikkaa taikinat eripaksuisina ja pystyy valmistamaan erilaisia ruokia: pastaa, nuudelit, lasananan, leipää, leivonnaisia, pizzaa ja paljon muuta.