Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Automatisoitu MaahanmuuttopÀÀte

CVision MBAS 2

Automatisoitu MaahanmuuttopÀÀte MBAS 2 on suunniteltu uhmaan tietoturvatuotteiden luonnetta ja minimoimaan pelottelu ja pelko sekÀ teknisistÀ ettÀ psykologisista nÀkökohdista. Sen suunnittelu tulkitsee tutut kotitietokoneen elementit uudelleen, jotta maaseudun kansalaiset saavat kÀyttÀjÀystÀvÀllisen ilmeen Thaimaan rajan lÀheisyydessÀ. NÀytön ÀÀni- ja visuaaliset oppaat kÀyttÀvÀt ensimmÀistÀ kertaa kÀyttÀjÀÀ askel askeleelta prosessin lÀpi. Kaksinkertainen vÀrisÀvy sormenjÀljetyynyllÀ osoittaa selvÀsti skannausvyöhykkeet. MBAS 2 on ainutlaatuinen tuote, jonka tavoitteena on muuttaa tapaa ylittÀÀ rajat, mahdollistaen useiden kielten ja ystÀvÀllisen ja syrjimÀttömÀn kÀyttökokemuksen.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: Showroomissa ovat nÀyttelyssÀ injektiotekniikalla valmistetut kuntosalit ja urheiluvÀlineet. Paikka nÀyttÀÀ valmistetulta ruiskupuristamalla. Paikan valmistusmenetelmÀssÀ huonekalukappaleet ikÀÀn kuin ne olisivat valmistettu ruiskuvalumuotissa kokonaisuuden tuottamiseksi. Karkeat ompelupolut, jotka katossa, pehmentÀvÀt kaikkea teknistÀ visuaalisuutta.

Tuoli

SERENAD

Tuoli Kunnioitan kaikenlaisia tuoleja. MielestÀni yksi tÀrkeimmistÀ, klassisimmista ja erityisistÀ asioista sisÀtilojen suunnittelussa on tuoli. Serenad-tuolin idea tulee joutsenelta vedellÀ, joka kÀÀntyi ja asetti kasvonsa siipien vÀliin. EhkÀ Serenad-tuolin loistava ja liukas pinta, jolla on erilainen ja erityinen muotoilu, on tehty vain hyvin erityisissÀ ja ainutlaatuisissa paikoissa.

Nojatuoli

The Monroe Chair

Nojatuoli Huomiota herÀttÀvÀ eleganssi, idean yksinkertaisuus, mukava, suunniteltu kestÀvyyttÀ ajatellen. Monroe-tuoli on yritys yksinkertaistaa huomattavasti nojatuolin valmistusprosessia. SiinÀ hyödynnetÀÀn CNC-tekniikan potentiaalia leikata toistuvasti tasainen elementti MDF: stÀ. NÀmÀ elementit sitten levitetÀÀn keskiakselin ympÀri monimutkaisesti kaarevan nojatuolin muodostamiseksi. Takaosa menee vÀhitellen selkÀnojaan ja kÀsinoja etujalaan, jolloin syntyy selkeÀ estetiikka, joka on tÀysin mÀÀritelty valmistusprosessin yksinkertaisuuden avulla.

Puistopenkki

Nessie

Puistopenkki TÀmÀ projekti perustuu "pudota ja unohda" -konseptin ajatukseen, joka on helppo asennus paikan pÀÀllÀ ja minimaaliset asennuskustannukset suhteessa olemassa olevaan kaupunkiympÀristön infrastruktuuriin. Vankka betonineste, huolellisesti tasapainotettu, luo kattavan ja mukavan istumakokemuksen.