Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

Lollipop

Nojatuoli Lollipop-nojatuoli on yhdistelmä epätavallisia muotoja ja muodikkaita värejä. Sen siluetit ja värielementit piti näyttää etäältä kuin karkkeja, mutta samalla nojatuolin tulisi mahtua eri tyylien sisätiloihin. Chupa-chups-muoto muodosti käsinojien perustan ja selkänoja ja istuin on tehty klassisten karkkien muodossa. Lollipop-nojatuoli on tarkoitettu ihmisille, jotka pitävät rohkeista päätöksistä ja muotista, mutta eivät halua luopua toiminnallisuudesta ja mukavuudesta.

Verhoillut Akustiset Paneelit

University of Melbourne - Arts West

Verhoillut Akustiset Paneelit Meidän tehtävämme oli toimittaa ja asentaa lukuisia kankaalla kiedottuja akustisia paneeleja, joiden koko oli, kulma ja muoto. Alkuperäisissä prototyypeissä tapahtui muutoksia sekä suunnittelussa että fyysisissä keinoissa asentaa ja ripustaa nämä paneelit portaiden seinistä, katosta ja alapinnasta. Juuri tässä vaiheessa tajusimme, että nykyiset omat kattopaneelien ripustusjärjestelmät eivät olleet riittäviä tarpeidemme suhteen, ja suunnittelimme oman.

Curling Rauta

Nano Airy

Curling Rauta Nano-ilmava curlingrauta käyttää innovatiivista negatiivisten ionien tekniikkaa. Pitää sileän tekstuurin, pehmeän kiiltävän kiharoinnin pitkään. Kiertoputki on läpikäynyt nanokeraamisen pinnoitteen, tuntuu erittäin sileältä. Se käpristää hiukset hellästi ja nopeasti negatiivisten ionien lämpimällä ilmalla. Verrattuna ilman ilmaa kiertäviin silitysrakoihin voit viimeistellä pehmeämmällä hiuslaadulla. Tuotteen perusväri on pehmeä, lämmin ja puhtaan mattavalkoinen, ja aksenttiväri on vaaleanpunainen kulta.

Ravintola

Yuyuyu

Ravintola Näitä nykyajan sekoitettuja muotoiluja on melko paljon markkinoilla täällä Kiinassa tänään, ja ne perustuvat yleensä perinteisiin malleihin, mutta joissa on joko nykyaikaisia materiaaleja tai uusia ilmaisuja. Yuyuyu on kiinalainen ravintola, suunnittelija on luonut uuden tavan ilmaista itämaista muotoilua, uuden asennuksen, joka koostuu linjoista ja pisteistä, jotka ulottuvat oven sisäpuolelta ravintolan sisäpuolelle. Aikojen muuttuessa myös ihmisten esteettinen arvostus muuttuu. Nykyajan itämaiseen muotoiluun innovaatio on erittäin välttämätöntä.

Ravintola

Yucoo

Ravintola Estetiikan asteittaisen kypsyyden ja ihmisen esteettisten muutosten myötä modernista tyyliä, joka korostaa itseä ja yksilöllisyyttä, on tullut suunnittelun tärkeitä elementtejä. Tämä tapaus on ravintola, suunnittelija haluaa luoda nuorekkaan avaruuskokemuksen kuluttajille. Vaaleansiniset, harmaat ja vihreät kasvit luovat alueelle luonnollisen mukavuuden ja rentouttavuuden. Käsin kudotun rottian ja metallin valmistama kattokruunu selittää ihmisen ja luonnon välisen törmäyksen ja osoittaa koko ravintolan elinvoimaa.

Myymälä

Formal Wear

Myymälä Miesten vaatekaupat tarjoavat usein neutraaleja sisustustuotteita, jotka vaikuttavat negatiivisesti kävijöiden mielialaan ja vähentävät siten myyntiprosenttia. Jotta ihmiset houkutettaisiin paitsi käymään kaupassa, vaan myös ostamaan siellä esiteltyjä tuotteita, tilan tulee inspiroida ja antaa hyvää hurraa. Siksi tämän kaupan suunnittelussa on käytetty ompelukäsittelyn inspiroimia erityispiirteitä ja erilaisia yksityiskohtia, jotka herättävät huomion ja levittävät hyvää tunnelmaa. Kahdeksi vyöhykkeeksi jaettu avoimen tilan ulkoasu on suunniteltu myös asiakkaiden vapaudelle ostoksilla.