Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjakauppa

Chongqing Zhongshuge

Kirjakauppa Sisällyttäen upeaan Chongqing-maisemaan kirjakaupassa suunnittelija on luonut tilan, jossa kävijät voivat tuntea olonsa viehättävään Chongqingiin lukemisen aikana. Lukualueita on yhteensä viisi, joista kukin on kuin ihmemaa, jolla on ominaispiirteitä. Chongqing Zhongshuge -kirjakauppa on tarjonnut kuluttajille hienomman kokemuksen, jota he eivät pysty saamaan verkkokaupoissa.

Projektin nimi : Chongqing Zhongshuge, Suunnittelijoiden nimi : Li Xiang, Asiakkaan nimi : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Kirjakauppa

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.