Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaupunkien Veistokset

Santander World

Kaupunkien Veistokset Santander World on julkinen taidetapahtuma, joka koostuu ryhmästä veistoksia, jotka juhlivat taidetta ja ympäröivät Santanderin kaupungin (Espanja) valmistautuessaan maailman purjehdusmestaruuskilpailuun Santander 2014. Veistokset ovat 4,2 metriä korkeita, valmistettu teräslevystä ja jokainen niistä heistä ovat eri kuvataiteilijoiden tekemiä. Jokainen kappale edustaa käsitteellisesti kulttuurin yhtä viidestä maanosasta. Sen tarkoitus on edustaa rakkautta ja kulttuurien monimuotoisuuden kunnioittamista rauhan välineenä eri taiteilijoiden silmissä ja osoittaa, että yhteiskunta suhtautuu monimuotoisuuteen avoimesti.

Projektin nimi : Santander World, Suunnittelijoiden nimi : Jose Angel Cicero, Asiakkaan nimi : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Kaupunkien Veistokset

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.