Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Juliste

Chirming

Juliste Kun Sook oli nuori, hän näki hienon linnun vuorella, mutta lintu lensi nopeasti pois, jättäen vain äänen taakse. Hän katsoi taivaalta löytääkseen linnun, mutta kaikki mitä hän näki oli puun oksat ja metsä. Lintu laulai, mutta hänellä ei ollut aavistustakaan missä se oli. Hyvin nuoresta lintu oli hänelle puun oksat ja iso metsä. Tämä kokemus sai hänet visualisoimaan lintujen äänen, kuten metsä. Linnun ääni rentouttaa mieltä ja vartaloa. Tämä kiinnitti hänen huomionsa, ja hän yhdisti tämän mandalaan, joka edustaa visuaalisesti paranemista ja meditaatiota.

Projektin nimi : Chirming, Suunnittelijoiden nimi : Sook Ko, Asiakkaan nimi : Sejong University.

Chirming Juliste

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.