Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Typografiaprojekti

Reflexio

Typografiaprojekti Kokeellinen typografinen projekti, jossa yhdistyvät peilin heijastaminen paperia kirjaimilla, jotka on leikattu yhdestä akselistaan. Tuloksena on modulaarisia koostumuksia, jotka kerran valokuvataan viittaavat 3D-kuviin. Projekti käyttää taikuutta ja visuaalista ristiriitaa siirtymiseen digitaalisesta kielestä analogiseen maailmaan. Kirjeiden rakentaminen peiliin luo uusia todellisuuksia heijastuen, jotka eivät ole totuutta eikä vääriä.

Projektin nimi : Reflexio, Suunnittelijoiden nimi : Estudi Ramon Carreté, Asiakkaan nimi : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Typografiaprojekti

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.