Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Typografiaprojekti

Reflexio

Typografiaprojekti Kokeellinen typografinen projekti, jossa yhdistyvät peilin heijastaminen paperia kirjaimilla, jotka on leikattu yhdestä akselistaan. Tuloksena on modulaarisia koostumuksia, jotka kerran valokuvataan viittaavat 3D-kuviin. Projekti käyttää taikuutta ja visuaalista ristiriitaa siirtymiseen digitaalisesta kielestä analogiseen maailmaan. Kirjeiden rakentaminen peiliin luo uusia todellisuuksia heijastuen, jotka eivät ole totuutta eikä vääriä.

Projektin nimi : Reflexio, Suunnittelijoiden nimi : Estudi Ramon Carreté, Asiakkaan nimi : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Typografiaprojekti

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.