Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinimerkinnän Suunnittelu

314 Pi

Viinimerkinn√§n Suunnittelu Viininmaistamisen kokeilu on loputon prosessi, joka johtaa uusiin polkuihin ja erilaisiin tuoksuihin. √Ą√§ret√∂n pi-sekvenssi, irrationaalinen luku loputtomilla desimaaleilla, tiet√§m√§tt√§ viimeist√§ niist√§, sai inspiraation n√§iden viinien nimille ilman sulfiitteja. Suunnittelun tavoitteena on tuoda 3,14 viinisarjan piirteet esiin valokeilassa sen sijaan, ett√§ piilottaisit niit√§ kuvien tai grafiikoiden joukkoon. Noudattaen minimalistista ja yksinkertaista l√§hestymistapaa, etiketti n√§ytt√§√§ vain n√§iden luonnollisten viinien todelliset ominaisuudet, kuten ne voidaan havaita viininvalmistusvihkossa.

Jalkakäytävien Energinen Aktivointi

Solar Skywalks

Jalkakäytävien Energinen Aktivointi Maailman metropoleissa - kuten Pekingissä - on suuri joukko käytäviä, jotka kulkevat vilkkaan liikenteen valtimoita. Ne ovat usein houkuttelemattomia, heikentäen kaupunkien kokonaisvaikutelmaa. Suunnittelijoiden ajatus jalkakäytävien verhoilusta esteettisinä, energiaa tuottavilla PV-moduuleilla ja muuntamisesta niistä houkutteleviksi kaupunkikohdiksi ei ole vain kestävä, vaan luo myös veistoksellisen monimuotoisuuden, josta tulee kaupunkimaiseman silmänpuoleinen. E-auton tai E-pyörän latausasemat jalkakäytävien alla hyödyntävät aurinkoenergiaa suoraan paikan päällä.

Kirja

ZhuZi Art

Kirja Nanjing Zhuzin taidemuseo julkaisee sarjan kirjapainoja perinteisen kiinalaisen kalligrafian ja maalauksen kerätyille teoksille. Perinteisellä kiinalaisella maalauksellaan ja kalligrafialla, jolla on pitkä historia ja tyylikäs tekniikka, ansaitaan erittäin taiteellinen ja käytännöllinen vetovoima. Kokoelmaa suunnitellessa abstrakteja muotoja, värejä ja viivoja käytettiin luomaan yhtenäinen aistillisuus ja korostamaan tyhjän tilan luonnoksessa. Vaivattomasti tapahtuu perinteisten maalaus- ja kalligrafiatyylien taiteilijoiden kanssa.

Taittuva Jakkara

Tatamu

Taittuva Jakkara Vuoteen 2050 mennessä kaksi kolmasosaa maan väestöstä asuu kaupungeissa. Tatamun taustalla oleva päätavoite on tarjota joustavia huonekaluja ihmisille, joiden tila on rajoitettu, mukaan lukien usein liikkuvat. Tavoitteena on luoda intuitiivinen huonekalu, jossa yhdistyvät lujuus ja erittäin ohut muoto. Ulosteen asettaminen vie vain yhden kiertymisliikkeen. Vaikka kaikki saranat ovat kestävää kangasta pitäen sen kevyenä, puiset sivut tarjoavat vakauden. Kun paine on kohdistettu siihen, jakkara vain vahvistuu, kun sen palat lukittuvat toisiinsa ainutlaatuisen mekanismin ja geometrian ansiosta.

Valokuvaus

The Japanese Forest

Valokuvaus Japanilainen metsä otetaan japanilaisesta uskonnollisesta näkökulmasta. Yksi japanilaisista muinaisista uskonnoista on animismi. Animismi on usko siihen, että muilla kuin ihmisolentoilla, asetelmilla (mineraalit, esineet jne.) Ja näkymättömillä esineillä on myös tarkoitus. Valokuvaus on samanlainen kuin tämä. Masaru Eguchi ampuu jotain, joka saa tunteen aiheesta. Puut, ruoho ja mineraalit tuntevat elämäntahdon. Ja jopa esineet, kuten patojen, jotka ovat pysyneet luonnossa pitkään, tuntevat tahdon. Aivan kuten näet koskematonta luontoa, tulevaisuus näkee nykyiset maisemat.

Kosmetiikkakokoelma

Woman Flower

Kosmetiikkakokoelma Tämä mallisto on inspiroinut keskiaikaisten eurooppalaisten naisten liioiteltuja vaatetustyylejä ja lintuperspektiivin muotoja. Suunnittelija irrotti näiden kahden muodot ja käytti niitä luovina prototyyppeinä ja yhdisti tuotesuunnitteluun ainutlaatuisen muodon ja muodin tunteen muodostaen rikkaan ja dynaamisen muodon.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.