Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettava Kaiutin

Seda

Kannettava Kaiutin Seda on älykkyysteknologian perustoiminnallinen laite. Keskellä oleva kynänpidike on tilan järjestäjä. Lisäksi digitaaliset ominaisuudet, kuten USB-portti ja Bluetooth-yhteys, tekevät siitä kannettavan soittimen ja kaiuttimen, jolla on kotialue. Ulkoiseen runkoon upotettu valopalkki toimii pöytävalaisimena. Myös ylellisen houkutteleva ulkoasu tekee siitä niin houkuttelevia kodinteollisuuden tuotteita voidaan käyttää sisustussuunnittelussa. Avaruuden parempi käyttö on myös yksi Sedaan olennaisia piirteitä.

Toimisto

Phuket VIP Mercury

Toimisto Perustuen avoimuuden ja brändin perusteellisen tutkimuksen teemaan, tutkinut mallia ja luonut visuaalisen integroinnin visuaalisen laajennettavuuden ja bränditutkimuksen kanssa planeetan kanssa tärkeimpänä luovana elementtinä. Suunnitelma ratkaisi seuraavat kolme ongelmaa uusilla visuaalisilla ajatuksilla: Avaruuden avoimuuden ja toimintojen tasapaino; Avaruuden funktionaalisten alueiden jakautuminen ja yhdistäminen; Perustilatyylin säännöllisyys ja muutos.

Verkkosivusto

Travel

Verkkosivusto Suunnittelussa käytettiin minimalistista tyyliä, jotta käyttökokemusta ei kuormitettaisi tarpeettomalla tiedolla. Minimalistisen tyylin käyttäminen matkailualalla on myös erittäin vaikeaa, koska käyttäjän on saatava täydelliset tiedot matkoistaan yksinkertaisen ja selkeän suunnittelun rinnalla, eikä tätä ole helppo yhdistää.

Kahvikuppi Ja Lautanen

WithDelight

Kahvikuppi Ja Lautanen Purentakokoisten makeiden herkkujen tarjoaminen kahvin puolella on osa monia eri kulttuureja, koska on tapana tarjoilla kuppi kahvia turkkilaisilla makuilla Turkissa, biscotti Italiassa, churros Espanjassa ja päivämäärät Arabiassa. Kuitenkin tavanomaisissa lautasissa nämä herkut liukuvat kohti kuumaa kahvikuppia ja tarttuvat tai kasttuvat kahvinvuotoilta. Tämän estämiseksi tässä kahvikupissa on lautanen, jolla on erilliset lähtöaukot, jotka pitävät kahvikohdat paikoillaan. Koska kahvi on yksi tärkeimmistä kuumista juomista, kahvin juomiskokemuksen laadun parantamisella on merkitystä jokapäiväisessä elämässä.

Tuotemerkki Ja Pakkaus

Leman Jewelry

Tuotemerkki Ja Pakkaus Visuaalinen ratkaisu Leman Jewelryin uuteen identiteettiin oli kokonaan uusi järjestelmä paljastamaan ylellisyys, hieno, mutta hienostunut ja minimaalinen tunne. Uusi logo, joka on inspiroitunut Leman-työprosessista, heidän haute couture -suunnittelupalvelustaan, muotoilemalla kaikki tähti- tai kipinösymbolia ympäröivät timanttimuodot, luomalla hienostunut symboli ja toistamalla myös timanttien loistava vaikutus. Seurannan jälkeen kaikki vakuusmateriaalit valmistettiin korkealaatuisilla yksityiskohdilla korostamaan ja rikastuttamaan kaikkien uusien merkkien visuaalisten elementtien ylellisyyttä.

Näyttely

LuYu

Näyttely Taide vaikuttaa elämään ja elämä tuo syvän pohdinnan ja tulkinnan taiteesta. Taiden ja elämän välinen etäisyys voi olla päivittäisessä työmatkalla. Jos syöt jokaista ateriaa huolellisesti, voit muuttaa elämäsi taiteeksi. Suunnittelijan luominen on myös taidetta, joka tuotetaan omilla ajatuksillaan. Tekniikat ovat työkaluja ja lausekkeet ovat tuloksia. Vain ajatuksilla on todella hyviä töitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.