Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisustustalo

Seamless Blank

Sisustustalo Tämä on talo, joka esittelee emäntämme ainutlaatuisen elämäntavan, joka on graafisen suunnittelijan ja yrittäjän koti. Suunnittelija esittelee luonnollisia materiaaleja kuvaamaan emäntäsen mieltymyksiä ja säilyttää tyhjät alueet perheenjäsenen esineiden täyttämiseksi. Keittiö on talon keskusta, suunniteltu tilava näkymä emäntälle ja varmista, että vanhemmat voivat nähdä sen missä tahansa. Talo on varustettu valkoisella graniitti saumattomalla lattialla, italialaisella mineraalimaalilla, läpinäkyvällä lasilla ja valkoisella jauhemaalilla paljastaakseen materiaalien tyylikkäät yksityiskohdat.

Sisustustalo

Warm loft

Sisustustalo Teollisuuden tyyliin rakennettu talo, jossa on lämpimiä materiaaleja. Tämä talo valmistelee useita toimintoja asiakkaille elämänlaadun edistämiseksi. Suunnittelija yritti yhdistää putket jokaiseen tilaan ja yhdisti puu-, teräs- ja ENT-putket havainnollistaakseen tarinaa asiakkaiden elämästä. Ei sama kuin tavallisessa teollisuustyylissä, tämä talo syöttää vain muutamia värejä ja valmistaa paljon säilytystiloja.

Jakkara

Ydin

Jakkara Ydin-jakkara voidaan asentaa itse, ilman erikoistyökaluja yksinkertaisen lukitusjärjestelmän ansiosta. Neljä identtistä jalkaa ei ole sijoitettu erityiseen järjestykseen, ja betonituoli, joka toimii kulmakivenä, pitää kaiken paikoillaan. Jalat on valmistettu rappupuulla, joka on saatu portaiden valmistajalta, koneistettu helposti perinteisillä puuntyöstötekniikoilla ja lopulta öljytty. Istuin on vain valettu kestävällä kuituvahvisteisella UHP-betonilla. Vain 5 erillistä osaa, jotka on pakattu tasaisesti pakattuina ja valmiina lähetettäväksi loppukäyttäjille, on toinen kestävyysperuste.

Jäähdytetty Juustovaunu

Coq

Jäähdytetty Juustovaunu Patrick Sarran loi Coq-juustovaunun vuonna 2012. Tämän liikkuvan esineen omituisuus herättää ruokailijoiden uteliaisuutta, mutta ei erehty, tämä on ensisijaisesti työkalu. Tämä saavutetaan käyttämällä tyyliteltyä lakattua pyökkirakennetta, jonka päällä on lieriömäinen punainen lakattu kive, joka voidaan ripustaa sivulle paljastamaan kypsytettyjen juustojen valikoima. Käyttämällä kahvaa kärryn siirtämiseen, avaamalla laatikko, liu'uttamalla levy ulos tilaa varten levylle, kiertämällä tätä kiekkoa leikata juustoosuuksia, tarjoilija voi kehittää prosessin pieneksi performanssitaiteeksi.

Jäähdytetty Autiomaavaunu

Sweet Kit

Jäähdytetty Autiomaavaunu Tämä mobiili showcase jälkiruokien tarjoamiseksi ravintoloissa luotiin vuonna 2016 ja on K-sarjan uusin kappale. Sweet-Kit -malli täyttää tyylikkyyden, ohjattavuuden, äänenvoimakkuuden ja läpinäkyvyyden vaatimukset. Avausmekanismi perustuu renkaaseen, joka pyörii akryylilasilevyn ympäri. Kaksi valettua pyökkirengasta ovat pyörimisratoja ja ovat myös kahvat vitriinin avaamiseksi ja vaunun liikuttamiseksi ravintolan ympärillä. Nämä integroidut ominaisuudet auttavat asettamaan palvelukohtauksen ja korostamaan näytössä olevia tuotteita.

Kuuma Juomapalvelu Tuoreilla Kasveilla

Herbal Tea Garden

Kuuma Juomapalvelu Tuoreilla Kasveilla Patrick Sarran loi yrttiteepuutarhan ainutlaatuisena esineenä Hongkongin Landmark Mandarin Orientalille vuonna 2014. Ateriapalvelupäällikkö halusi vaunun, jolla hän voisi suorittaa teetilaisuuden. Tässä suunnittelussa käytetään uudelleen Patrick Sarranin K-sarjan vaunuissa kehittämiä koodeja, mukaan lukien KEZA-juustovaunu ja Km31 -monitoimivaunu, joihin vaikuttaa Kiinan maisemamaalaus.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.