Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mainoskampanja

Feira do Alvarinho

Mainoskampanja Feira do Alvarinho on vuosittainen viinijuhla, joka pidetÀÀn Moncaossa, Portugalissa. Tapahtuman kommunikoimiseksi se luotiin muinainen ja kuvitteellinen valtakunta. Alvarinhon kuningaskunta, jolla on oma nimi ja sivilisaatio, nimeltÀÀn siten, ettÀ Moncao tunnetaan Alvarinho-viinin kehÀnÀ, sai inspiraation Moncaon todellisesta historiasta, paikoista, ikonisista ihmisistÀ ja legendoista. Projektin suurin haaste oli tuoda alueen todellinen tarina hahmosuunnitteluun.

Painettu Tekstiili

The Withering Flower

Painettu Tekstiili Kuihtuva kukka on juhla kukkakuvan voimasta. Kukka on kiinalaisessa kirjallisuudessa suosittu henkilöitymisaihe. PÀinvastoin kuin kukkivan kukan suosio, kuvat rappenevasta kukasta liittyy usein jinxiin ja tabuihin. Kokoelma tarkastelee sitÀ, mikÀ muodostaa yhteisön kÀsityksen siitÀ, mikÀ on ylevÀ ja surkea. Tekstiilitekniikka on suunniteltu 100 - 200 cm: n pituisiksi tyllimekoiksi, silkkipainatukseen lÀpikuultaville verkkokankaille. Tekstiilitekniikan ansiosta painot voivat pysyÀ lÀpinÀkymÀttöminÀ ja joustavina verkkoon, mikÀ luo jÀljennöksen ilmasta ilmassa.

LÀÀketieteellinen Kauneuskeskus

LaPuro

LÀÀketieteellinen Kauneuskeskus Suunnittelu on enemmÀn kuin hyvÀ estetiikka. Se on tapa, jolla tilaa kÀytetÀÀn. LÀÀketieteellinen keskus integroitu muoto ja toiminta yhtenÀ. YmmÀrtÀÀ kÀyttÀjien vaatimukset ja antaa heille kokemuksen kaikista ympÀröivÀn ympÀristön hienoista kosketuksista, jotka tuntevat olon helpottavaksi ja aidosti vÀlittÀvÀksi. Suunnittelu ja uusi teknologiajÀrjestelmÀ tarjoavat ratkaisuja kÀyttÀjÀlle ja helppoja hallita. Terveys, hyvinvointi ja lÀÀketiede huomioon ottaen keskus kÀytti ympÀristöystÀvÀllisiÀ materiaaleja ja seurasi rakennusprosessia. Kaikki elementit on integroitu malliin, jossa se todella sopii kÀyttÀjille.

Visuaalisen Identiteetin Suunnittelu

ODTU Sanat 20

Visuaalisen Identiteetin Suunnittelu LÀhi-idÀn teknillisen yliopiston vuosittain jÀrjestÀmÀn taidemuseon ODTU Sanat 20. vuosipÀivÀnÀ pyydettiin rakentamaan visuaalinen kieli, joka korostaisi festivaalin seuraavaa 20 vuotta. Kuten pyydettiin, festivaalin 20. vuotta korostettiin lÀhestymÀllÀ sitÀ kuin paljastettua peitettyÀ teosta. Samojen vÀrillisten kerrosten varjot, jotka muodostavat numerot 2 ja 0, loivat 3D-illuusion. TÀmÀ illuusio antaa helpotuksen tunteen ja numerot nÀyttÀvÀt sulavan taustalle. Kirkas vÀrivalinta luo hienovaraisen kontrastin aaltoilevan 20 rauhallisuuteen.

Viski Malbec Puu

La Orden del Libertador

Viski Malbec Puu YritettÀessÀ yhdistÀÀ erillisiÀ elementtejÀ, jotka viittaavat tuotteen nimeen, muotoilu vahvistaa ehdotetun sanoman. Se vÀlittÀÀ jÀnnittÀvÀn ja kiehtovan kuvan. Kuva siivet siivittÀvÀstÀ ilmeisestÀ kondorista kuvaa symmetrisen ja viitteellisen mitalin kanssa konjugoidun vapauden tunteen, joka lisÀtÀÀn taustakuvalle kuvitteellisella maisemalla, joka tuo runoutta suunnitteluun, muodostaen ihanteellisen yhdistelmÀn halutun viestin vÀlittÀmiseksi. Rapea vÀripaletti antaa sille ainutlaatuisia piirteitÀ, ja typografinen kÀyttö jÀÀ perinteiselle ja historialliselle tuotteelle.

Kodin Arkkitehtuurisuunnittelu

Bienville

Kodin Arkkitehtuurisuunnittelu TÀmÀn työperheen logistiikka vaati heidÀn olevan kotona sisÀtiloissa pitkÀÀn, mikÀ työn ja koulun lisÀksi haittasi heidÀn hyvinvointiaan. He aikoivat pohtia, kuten monet perheet, onko muutto lÀhiöihin vaihtamalla kaupunkien mukavuuksien vaihto suuremmalle takapihalle ulkona pÀÀsyn lisÀÀmiseksi. Sen sijaan, ettÀ muuttivat kaukana, he pÀÀttivÀt rakentaa uuden talon, joka harkitsisi uudelleen sisÀtilojen kodin rajoituksia pienellÀ kaupunkialueella. Hankkeen organisointiperiaatteena oli luoda mahdollisimman paljon ulkona pÀÀsyÀ yhteisöistÀ.

PÀivÀn suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidÀn palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittÀin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevÀt maailmaltamme paremman paikan hyvillÀ malleillaan. LöydÀ legendaariset suunnittelijat ja heidÀn innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperÀiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperÀisiin suunnitteluteoksiin ympÀri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.