Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki

Light Portal

Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki Kevyt portaali on Yibin Highspeed Rail Cityn yleissuunnitelma. Elämäntapojen uudistaminen suosittelee kaiken ikäistä ympäri vuoden. Yibin Greenland Center -keskuksessa, joka on toiminut kesäkuusta 2019 lähtien, sijaitsee 160 metrin korkeat sekoitetut kaksoistornit, jotka yhdistävät arkkitehtuurin ja luonnon 1 km pitkälle maisemabulevardille. Yibinillä on ollut yli 4000 vuoden historia, ja se on kertynyt viisaudelle ja kulttuurille aivan kuten joen sedimentti merkitsi Yibinin kehitystä. Twin-tornit ovat kevyt portaali opastamaan vierailijoita sekä maamerkki asukkaiden kokoonpanoon.

Hammasklinikka

Clinique ii

Hammasklinikka Clinique ii on yksityinen oikomishoidon klinikka mielipidejohtajalle ja valaisimelle, joka soveltaa ja tutkii alansa edistyneimpiä tekniikoita ja materiaaleja. Arkkitehdit kuvasivat implanttikonseptin, joka perustuu oikomishoidolliseen tyypilliseen tarkkuuden lääketieteellisten laitteiden käyttöön suunnitteluperiaatteena koko tilassa. Sisäseinien pinnat ja huonekalut sulautuvat saumattomasti valkoiseen kuoreen, jossa on roiske keltaista koriania, jossa huipputekninen lääketieteellinen tekniikka istutetaan.

Megalopolis X Shenzhen Super Pääkonttori

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Pääkonttori Megalopolis X on uusi keskus laajemman lahden alueen sydämessä, lähellä Hongkongin ja Shenzhenin rajaa. Suunnitelmassa yhdistetään arkkitehtuuri jalankulkijoiden verkkoihin, puistoihin ja julkisiin tiloihin. Maanpäällisiä ja maanalaisia liikenneverkkoja suunnitellaan maksimoimalla yhteydet kaupunkiin. Maanalainen kestävä infrastruktuuriverkko tarjoaa järjestelmät kaukojäähdytykseen ja automaattiseen jätteiden käsittelyyn saumattomasti. Tavoitteena on luoda luova yleissuunnitelma siitä, miten kaupunkeja suunnitellaan tulevaisuudessa.

Perhonen Ripustin

Butterfly

Perhonen Ripustin Perhonen ripustin sai nimensä muistuttaessaan lentävän perhonen muotoa. Se on minimalistinen huonekalu, joka voidaan koota kätevällä tavalla erotettujen osien suunnittelun takia. Käyttäjät voivat nopeasti koota ripustimen paljain käsin. Kun on tarpeen liikkua, se on kätevä kuljettaa purkamisen jälkeen. Asennus kestää vain kaksi vaihetta: 1. pinota molemmat kehykset yhteen muodostaen X; ja tee timantin muotoiset kehykset molemmille puolille päällekkäin. 2. Liu'uta puukappaletta limittyneiden timantin muotoisten kehysten läpi molemmin puolin pitäen kehyksiä

Keskiaikainen Ajattele Kulttuurikeskus

Medieval Rethink

Keskiaikainen Ajattele Kulttuurikeskus Keskiaikainen Rethink oli vastaus yksityiselle toimeksiannolle rakentaa kulttuurikeskus pienelle julkistamattomalle kylälle Guangdongin maakuntaan, joka juontaa 900 vuotta Song-dynastiasta. Nelikerroksinen, 7000 neliömetrin suuruinen rakennus on keskittynyt muinaiseen kalliomuodostelmaan, joka tunnetaan nimellä Ding Qi -kivi, joka on kylän alkuperän symboli. Projektin suunnittelukonsepti perustuu antiikin kylän historian ja kulttuurin esittelyyn yhdistämällä samalla vanha ja uusi. Kulttuurikeskus edustaa muinaisen kylän tulkintaa ja muutosta nykyajan arkkitehtuuriksi.

Myyntikeskus

Feiliyundi

Myyntikeskus Hyvä suunnittelutyö herättää ihmisten tunteita. Suunnittelija hyppää perinteisestä tyylimuistista ja antaa uuden kokemuksen upeaan ja futuristiseen avaruusrakenteeseen. Syventävä ympäristöelämäntalous rakennetaan taiteellisten installaatioiden huolellisella sijoittamisella, tilan selkeällä liikkeellä ja materiaalien ja värien päällystämällä koristeellisella pinnalla. Siellä oleminen ei ole vain paluu luontoon, vaan myös hyödyllinen matka.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.