Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Loma-Asunto

Chapel on the Hill

Loma-Asunto Yli 40 vuoden ajan seisovan hylÀtyn metodistikappelin pohjois-Englannissa on muutettu 7 hengen itsepalveluhuoneistoksi. Arkkitehdit ovat sÀilyttÀneet alkuperÀiset ominaispiirteensÀ - korkeat goottilaiset ikkunat ja seurakunnan pÀÀhalli - kÀÀntÀen kappelin harmoniseksi ja mukavaksi tilaksi, joka on pÀivÀnvalon tulva. TÀmÀ 1800-luvun rakennus sijaitsee Englannin maaseudulla ja tarjoaa panoraamanÀkymÀt mÀkille ja kauniille maaseudulle.

Toimisto

Blossom

Toimisto Vaikka se on toimistotila, siinÀ kÀytetÀÀn rohkeaa yhdistelmÀÀ eri materiaaleja, ja vihreÀ istutusrakenne antaa kÀsityksen perspektiivistÀ pÀivÀn aikana. Suunnittelija tarjoaa vain tilaa, ja tilan elinvoimaisuus riippuu silti omistajasta, kÀyttÀmÀllÀ luonnon voimaa ja suunnittelijan ainutlaatuista tyyliÀ! Toimisto ei ole enÀÀ yksi toiminto, suunnittelu on monipuolisempi ja sitÀ kÀytetÀÀn suuressa ja avoimessa tilassa erilaisten mahdollisuuksien luomiseen ihmisten ja ympÀristön vÀlille.

Toimisto

Dunyue

Toimisto Keskusteluprosessin aikana suunnittelijat antavat suunnittelulle paitsi sisÀtilojen alueellisen jakautumisen myös kaupungin / tilan / ihmisten yhteyden yhdessÀ, jotta hillitty ympÀristö ja tila eivÀt ole ristiriidassa kaupungin kanssa, pÀivÀaika on piilotettu julkisivu kadulla, yö. Sitten siitÀ tulee lasinen valopöytÀ kaupungissa.

Pakkaussuunnittelu

Milk Baobab Baby Skin Care

Pakkaussuunnittelu SitÀ inspiroi maito, tÀrkein ainesosa. Maitopakkaustyypin ainutlaatuinen sÀiliösuunnittelu heijastaa tuotteen ominaisuuksia ja on suunniteltu tuntemaan jopa ensimmÀiset kuluttajat. LisÀksi polyeteenistÀ (PE) ja kumista (EVA) valmistettua materiaalia ja pastellivÀrin pehmeitÀ ominaisuuksia korostetaan, ettÀ se on mieto tuote lapsille, joilla on heikko iho. PyöreÀ muoto levitetÀÀn nurkkaan Àidin ja vauvan turvallisuuden vuoksi.

Ruokasali

Elizabeth's Tree House

Ruokasali Elizabeth's Tree House on arkkitehtuurin roolin paranemisprosessissa osoittama uusi ruokasalipaviljonki terapeuttiseen leiriin Kildaressa. Palveluksessa vaikeista sairauksista toipuvia lapsia varten tila muodostaa puukaasun tammenmetsÀn keskelle. Dynaaminen, mutta toimiva puurokerrosjÀrjestelmÀ sisÀltÀÀ ilmaisukykyisen katon, laajat ikkunat ja vÀrikkÀÀn lehtikuoren, mikÀ luo sisÀtilojen ruokailutilan, joka muodostaa vuoropuhelun ympÀröivÀn jÀrven ja metsÀn kanssa. SyvÀ yhteys luontoon kaikilla tasoilla edistÀÀ kÀyttÀjÀn mukavuutta, rentoutumista, paranemista ja lumoavuutta.

Monimuotoinen Tila

La Moitie

Monimuotoinen Tila La Moitie -projektin nimi on perÀisin puolen ranskankielisestÀ kÀÀnnöksestÀ, ja muotoilu heijastaa sitÀ asianmukaisesti tasapainolla, joka on löydetty vastakkaisten elementtien vÀlillÀ: neliö ja ympyrÀ, vaalea ja tumma. Rajoitetun tilan vuoksi ryhmÀ pyrki luomaan sekÀ yhteyden ettÀ jaon kahden erillisen kauppa-alueen vÀlille kÀyttÀmÀllÀ kahta vastakkaista vÀriÀ. Raja vaaleanpunaisen ja mustan tilan vÀlillÀ on selkeÀ, mutta myös epÀselvÀ eri nÀkökulmista. Kierreportaat, puoliksi vaaleanpunaiset ja puoliksi mustat, on sijoitettu kaupan keskelle ja ne tarjoavat.

PÀivÀn suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

HyvÀ muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka pÀivÀ meillÀ on ilo esitellÀ uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperÀisiÀ ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkÀÀn muodin ja luovan grafiikan. TÀnÀÀn esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tÀnÀÀn ja hanki pÀivittÀinen suunnittelusiivous.