Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Japanilainen Ravintola

Moritomi

Japanilainen Ravintola Japanilaista ruokaa tarjoavan Moritomi-ravintolan uudelleensijoittaminen maailmanperinnön viereen Himejin linnaan tutkii materiaalisuuden, muodon ja perinteisen arkkitehtonisen tulkinnan suhteita. Uudessa tilassa yritetään toistaa linnakiven linnoituskuviota useista materiaaleista, mukaan lukien karkeat ja kiillotetut kivet, mustalla oksidilla päällystetty teräs ja tatamimatot. Pieniä hartsipäällystetyillä sorailla tehty lattia edustaa linnan vallihautaa. Kaksi väriä, valkoinen ja musta, virtaa kuin vesi ulkopuolelta, ja ylittäen puisilla hilakoristeilla sisustetun oven vastaanotossa.

Julkinen Veistos

Bubble Forest

Julkinen Veistos Bubble Forest on julkinen veistos, joka on valmistettu haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Se on valaistu ohjelmoitavilla RGB-LED-lampuilla, joiden avulla veistos voi käydä läpi vaikuttavan metamorfoosin auringon laskiessa. Se luotiin heijastuksena kasvien kyvystä tuottaa happea. Otsikkometsä koostuu 18 teräsvarresta / rungosta, jotka päättyvät kruunuihin pallomaisten rakenteiden muodossa, jotka edustavat yhtä ilmakuplia. Kuplametsä viittaa sekä maanjäristöön että järvien, merien ja valtameren pohjasta tunnettuun kasvistoon

Perheen Asuinpaikka

Sleeve House

Perheen Asuinpaikka Tämän todella ainutlaatuisen kodin on suunnitellut huomattava arkkitehti ja tutkija Adam Dayem, ja se voitti äskettäin toisen sijan American-Arkkitehtien Yhdysvaltain Vuoden rakennus -kilpailussa. 3-BR / 2,5-kylpyammeinen koti sijaitsee avoimilla, liikkuvilla niityillä ympäristössä, joka tarjoaa yksityisyyttä sekä dramaattisia laakso- ja vuoristomaisemat. Niin arvoituksellinen kuin se on käytännöllinen, rakenne on suunniteltu kaavamaisesti kahdeksi leikkautuvaksi holkkimaiseksi tilavuudeksi. Kestävästi hankittu hiiltävä puujulkisivu antaa talolle karkean, haalistuvan tekstuurin, nykyaikaisen tulkinnan Hudsonin laakson vanhoista latoista.

Kestävyyslaukku

Rhita

Kestävyyslaukku Kokoonpano ja purkaminen on suunniteltu kestävyyden vuoksi. Suunnitellun innovatiivisen saranarakennejärjestelmän avulla 70 prosenttia osista pienennettiin, ilman liimaa tai niittiä kiinnitystä varten, ilman sisävuoren ompelua, mikä helpottaa korjaamista ja pienentänyt 33 prosenttia tavaraliikenteen määrästä, pidennä matkalaukkua lopulta elinkaari. Kaikkia osia voi ostaa erikseen oman matkalaukun mukauttamiseksi tai osien vaihtamiseksi, eikä matkalaukkua tarvitse palauttaa korjauskeskukseen, mikä säästää aikaa ja vähentää toimitusten hiilijalanjälkeä.

Metallinen Ulkotuoli

Tomeo

Metallinen Ulkotuoli 60-luvulla visionääriset suunnittelijat kehittivät ensimmäisen muovikalusteen. Suunnittelijoiden lahjakkuus yhdistettynä aineen monipuolisuuteen johti sen välttämättömyyteen. Sekä suunnittelijat että kuluttajat olivat riippuvaisia siitä. Tunnemme tänään sen ympäristövaikutukset. Silti ravintolaterassit ovat edelleen täynnä muovituoleja. Tämä johtuu siitä, että markkinat tarjoavat vain vähän vaihtoehtoa. Muotoilumaailma on edelleen harvaan asuttu teräskalusteiden valmistajien kanssa, ja se julkaisee joskus jopa 1800-luvun lopun malleja ... Tomeon synty on syntynyt: moderni, kevyt ja pinottava terästuoli.

Taidetila

Surely

Taidetila Tämä on taiteen, rento ja vähittäiskauppa, jotka kaikki yhdistyvät yhdessä tilassa. Koska arkkitehtuuri, joka on maan ylläpitämä vaatekoukku sivutehdas. Koko rakennus säilyttää seinän täplikäsityksen, koska tilan kerrostekstuurina luodaan erilainen kontrasti ulkopuolen kanssa, luodaan myös avaruuskokemus. Hylkää liikaa kovaa koristelua, käytti näytöllä pehmeää koristelua, joka loi rentouttavan tunteen. Luomisen ja varhaisen vaiheen välinen kontrasti on joustavampi tulevaisuuden avaruuskehityksen kannalta.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.