Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

NISSAN Calendar 2013

Kalenteri Nissan tuottaa joka vuosi kalenterin tuotemerkkinsivunsa aiheena ”Jännitys toisin kuin mikään muu”. Vuoden 2013 versio on täynnä silmien avaamista ja ainutlaatuisia ideoita ja kuvia yhteistyön tuloksena tanssimaalaustaiteilijan “SAORI KANDA” kanssa. Kaikki kalenterin kuvat ovat tanssimaalaustaiteilija SAORI KANDAn teoksia. Hän keksi Nissan-ajoneuvon antamaa inspiraatiota maalauksissaan, jotka piirrettiin suoraan studiossa asetettuun horisontaaliseen verhoon.

Projektin nimi : NISSAN Calendar 2013, Suunnittelijoiden nimi : E-graphics communications, Asiakkaan nimi : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalenteri

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.