Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valokrominen Katosrakenne

Or2

Valokrominen Katosrakenne Or2 on yksipintainen kattorakenne, joka reagoi auringonvaloon. Pinnan monikulmaiset segmentit reagoivat ultraviolettiin valoon, kartoittaen auringonsäteiden sijainnin ja voimakkuuden. Varjossa Or2: n segmentit ovat läpikuultavia valkoisia. Auringonvalon vaikutuksesta ne kuitenkin muuttuvat värillisiksi, tulvivat alla olevan tilan erilaisilla valon sävyillä. Päivän aikana Or2: sta tulee varjostuslaite, joka hallitsee passiivisesti sen alla olevaa tilaa. Yöllä Or2 muuttuu valtavaksi kattokruunaksi, joka levittää valoa, jonka integroidut aurinkokennot ovat keränneet päivän aikana.

Projektin nimi : Or2, Suunnittelijoiden nimi : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Asiakkaan nimi : Orproject.

Or2 Valokrominen Katosrakenne

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.