Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuin Sisustus

Inside Out

Asuin Sisustus Arkkitehtisuunnittelijan ensimmäinen itsenäinen yksilöllinen sisustusprojekti, jossa valittiin sekoitus japanilaisia ja pohjoismaisia kalusteita mukavan ja miellyttävän ilmapiirin luomiseksi. Puuta ja kangasta käytetään pääosin koko asunnossa, vähällä valaisimella. Käsite "Inside Out" puulaatikko paljastettiin kytketyllä puisella sisäänkäynnillä ja käytävällä ollessa avoinna olohuoneelle "sisäpuolella"; esittelemme kirjoja ja taidenäytöksiä, joissa huoneet ovat "ulkopuolella"; asuintiloja palvelevien tilojen tasku.

Vanhan Linnan Palauttaminen

Timeless

Vanhan Linnan Palauttaminen Omistaja osti Crawfordtonin talon Skotlannista huhtikuussa 2013 pyrkiessä palauttamaan muinaisen Skotlannin aatelisen alkuperäisen maun ja sopimaan moderniin elämään. Muinaisen linnan ominaisuudet ja historialliset talletukset säilyvät alkuperäisellä maulla. Eri vuosisatojen muotoiluesteettiikka ja alueellinen kulttuuri törmäävät taiteellisiin kipinöihin samassa tilassa.

Lehden Kannen

TimeFlies

Lehden Kannen Pääideana oli erottua perinteisten asiakaslehteiden joukosta. Ensinnäkin epätavallisen kannen avulla. TimeClies-lehden Nordica-lentoyhtiön etukannessa on nykyaikainen virolainen muotoilu, ja lehden nimen kunkin numeron kannessa kirjoittaa esitellyn työn tekijä käsin. Lehden moderni ja minimalistinen muotoilu välittää ilman lisäsanoja uuden lentoyhtiön luovuus, virolaisen luonteen houkuttelevuus ja nuorten virolaisten suunnittelijoiden menestys.

Pesuallas

Thalia

Pesuallas Pesuallas näyttää siltä kuin silmukka, joka on valmis kukitsemaan ja täyttymään: se on niin kukkiva, että se tehtiin taitavasta puun lehtikuusi ja teak-liitoksesta, ydinosa yläosassa ja toinen alaosassa. Vakaa ja turvallinen ottelu, joka tarjoaa erityisen tyylikkyyden ja värin eloisuuden sekä iloisissa toisiinsa sekoittuvissa jyvissä, joilla on aina erilaiset sävyt ja jotka tuottavat ainutlaatuisia pesualtaita. Tämän esineen kauneudelle on ominaista sen epäsymmetria ja harmonia eri muotojen ja puumaisen olemuksen kohtaamalla.

Pääkonttori

Nippo Junction

Pääkonttori Nippon pääkonttori on rakennettu monikerroksisen kaupunkien infrastruktuurin, moottoritien ja puiston risteykseen. Nippo on johtava tienrakennusalan yritys. He määrittelevät Michin, joka tarkoittaa japaniksi "katua" heidän suunnittelukonseptinsa perustana "se, joka yhdistää erilaisia komponentteja". Michi yhdistää rakennuksen kaupunkiympäristöön ja yhdistää myös yksittäiset työtilat toisiinsa. Michiä kehitettiin luovien yhteyksien luomiseksi ja Junction Place -alueen ainutlaatuisen työpaikan toteuttamiseksi, joka on mahdollista vain täällä Nipossa.

Omakotitalo

Bbq Area

Omakotitalo Bbq-alueprojekti on tila, joka mahdollistaa ruoanlaiton ulkona ja perheen yhdistämisen. Chilessä bbq-alue sijaitsee yleensä kaukana talosta, mutta tässä projektissa se on osa taloa, joka yhdistää sen puutarhaan käyttämällä suuria, valaisevia taittuvia ikkunoita, joiden avulla puutarhatilan taikuus virtaa taloon. Neljä tilaa, luonto, uima-allas, ruokailutila ja ruoanlaitto yhdistyvät ainutlaatuisessa muodossa.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.