Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Olutmerkintä

Carnetel

Olutmerkintä Art Nouveau -tyylinen olutetiketti. Oluen etiketti sisältää myös monia yksityiskohtia panimoprosessista. Suunnittelu sopii myös kahteen eri pulloon. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisesti tulostamalla kuvio 100-prosenttiseen näyttöön ja 70-prosenttiseen kokoon. Etiketti on liitetty tietokantaan, mikä varmistaa, että jokainen pullo saa yksilöllisen täyttönumeron.

Brändi-Identiteetti

BlackDrop

Brändi-Identiteetti Tämä on henkilökohtainen brändistrategia ja identiteettiprojekti. BlackDrop on kauppaketju ja tuotemerkki, joka myy ja jakaa kahvia. BlackDrop on henkilökohtainen projekti, joka alun perin kehitettiin asettamaan äänen ja luovan suunnan henkilökohtaiseen freelance-luovaan liiketoimintaan. Tämä tuotemerkkiidentiteetti on luotu tarkoittamaan Aleksin asettamista luotettavaksi tuotemerkkikonsultiksi startup-yhteisössä. BlackDrop tarkoittaa liukasa, nykyaikaista, läpinäkyvää startup-brändiä, jonka tavoitteena on tulla ajatonta, tunnistettavissa, alan johtavaksi brändiksi.

Valokuvasarja

U15

Valokuvasarja Taiteilijoiden projekti hyödyntää U15-rakennuksen piirteitä luodakseen yhteyden kollektiiviseen mielikuvitukseen sisältyviin luonnon elementteihin. Hyödyntämällä rakennuksen rakennetta ja sen osia, sen väreinä ja muotoina, he yrittävät herättää tarkempia paikkoja, kuten Kiinan kivimetsää, Amerikan paholaisen tornia, yleisinä luonnonkuvakkeina, kuten vesiputouksia, jokia ja kivisiä rinteitä. Jotta jokaisessa kuvassa olisi erilainen tulkinta, taiteilijat tutkivat rakennusta minimalistisen lähestymistavan avulla, käyttämällä erilaisia kulmia ja näkökulmia.

Kello

Argo

Kello Gravithinin Argo on aikakello, jonka suunnittelu on inspiroinut sekstantin. Siinä on kaiverrettu kaksoisvalinta, jota on saatavana kahdessa sävyssä, syvän sininen ja musta meri, Argo-laivan myyttisten seikkailujen kunniaksi. Sen sydän lyö sveitsiläisen Ronda 705 kvartsiliikkeen ansiosta, kun taas safiirilasi ja vahva 316L harjattu teräs takaavat entistä paremman vastustuksen. Se on myös 5ATM vedenkestävä. Kellota on saatavana kolmessa eri värikotelossa (kulta, hopea ja musta), kahdella valintavärillä (syvän sininen ja musta meri) ja kuudessa hihnamallissa, kahdesta eri materiaalista.

Sisustus

Eataly

Sisustus Eataly Toronto on räätälöity kasvavan kaupungin vivahteisiin ja se on suunniteltu lisäämään ja lisäämään sosiaalista vaihtoa suuren italialaisen ruuan yleisen katalysaattorin kautta. On vain sopivaa, että perinteinen ja kestävä passeggiata on Eataly Toronton suunnittelun taustalla. Tämän ajattoman rituaalin mukaan italialaiset juoksevat joka ilta pääkadulle ja piazzaan kävelemään ja seurustella sekä pysähtyä joskus baareihin ja kauppoihin matkan varrella. Tämä kokemussarja vaatii uuden, intiimin katuasteikon Bloorissa ja Bayssä.

Mehevä Erityinen Kasvatusrasia

Bloom

Mehevä Erityinen Kasvatusrasia Bloom on mehevä erityinen kasvatusrasia, joka toimii tyylikkäästi huonekaluna. Se tarjoaa sukulaisille täydelliset kasvuolosuhteet. Tuotteen päätarkoitus on täyttää halu ja vaalia sitä, joka asuu kaupunkialueilla, joilla on vähemmän viherympäristöä. Kaupunkielämään liittyy monia arjen haasteita. Se saa ihmiset jättämään luonteensa huomiotta. Bloomin tavoitteena on olla silta kuluttajien ja heidän luonnollisten toiveidensa välillä. Tuotetta ei ole automatisoitu, sen tarkoituksena on auttaa kuluttajia. Sovellustuki antaa käyttäjille mahdollisuuden toimia kasviensa kanssa, mikä antaa heille mahdollisuuden kasvattaa.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.