Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Oliivi Kulho

Oli

Oliivi Kulho OLI, visuaalisesti minimalistinen esine, suunniteltiin perustuen sen toimintaan, ajatukseen piilottaa tietystä tarpeesta johtuvat kuopat. Se seurasi havaintoja eri tilanteista, kaivojen rumuudesta ja tarpeesta parantaa oliivin kauneutta. Kaksikäyttöpakkauksena Oli luotiin niin, että kun se avattiin, se korosti yllätystekijää. Suunnittelijaa inspiroivat oliivin muoto ja sen yksinkertaisuus. Posliinin valinta liittyy itse materiaalin arvoon ja käytettävyyteen.

Projektin nimi : Oli, Suunnittelijoiden nimi : Miguel Pinto Félix, Asiakkaan nimi : MPFXDESIGN.

Oli Oliivi Kulho

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.