Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Veistoksen Asennus

Superegg

Veistoksen Asennus Superegg edustaa kertakäyttöisten kahvikapselien nopeaa kertomista, mikä symboloi ihmisen mukavuutta ja sen vaikutusta ympäristöön. Maapallon yläpuolella levattu, kuvioitu geometrinen superegg-muoto, kuten matemaatikko Gabriel Lame on dokumentoinut, on pistetty satunnaisesti hävitetyillä kahvikapseleilla, jotka on järjestetty täydellisiksi viivoiksi. Viskeraalinen kokemus houkuttelee katsojaa kaikista kulmista ja etäisyyksistä. Yli 3000 kapselia kerättiin sosiaalisen median ja paikallisen yhteisön toimintakehotuksen kautta. Superegg antaa katsojalle ymmärtää jätteet ja rohkaista uusia kierrätystapoja.

Projektin nimi : Superegg, Suunnittelijoiden nimi : Jaco Roeloffs, Asiakkaan nimi : Jaco Roeloffs.

Superegg Veistoksen Asennus

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.