Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Keinotekoinen Topografia

Artificial Topography

Keinotekoinen Topografia Suuret huonekalut kuin luola Tämä on palkittu projekti, joka voitti taiteen suuren palkinnon kansainvälisessä konttikilpailussa. Ideani on tyhjentää tilavuus säiliön sisällä, jotta voidaan rakentaa amorfinen tila kuin luola. Se on valmistettu vain muovimateriaalista. Noin 1000 arkkia 10 mm paksusta pehmeästä muovimateriaalista leikattiin ääriviivamuodossa ja laminoitiin kuten kerros. Tämä ei ole vain taiteen, mutta myös isoja huonekaluja. Koska kaikki annokset ovat pehmeitä kuin sohva, ja tähän tilaan astunut henkilö voi rentoutua etsimällä paikan, joka sopii oman ruumiinsa muotoon.

Projektin nimi : Artificial Topography, Suunnittelijoiden nimi : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Asiakkaan nimi : .

Artificial Topography Keinotekoinen Topografia

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.