Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Leipomon Visuaalinen Identiteetti

Mangata Patisserie

Leipomon Visuaalinen Identiteetti Mångata visualisoidaan ruotsiksi romanttisena kohtauksena, kuun loistava, tienomainen heijastus tuottaa yömereen. Kohtaus on visuaalisesti vetovoimainen ja tarpeeksi erityinen tuotekuvan luomiseksi. Värivalikoima, musta ja kulta, jäljittelee myös pimeän meren ilmapiiriä, antoi brändille salaperäisen, ylellisen tunnelman.

Projektin nimi : Mangata Patisserie, Suunnittelijoiden nimi : M — N Associates, Asiakkaan nimi : M — N Associates.

Mangata Patisserie Leipomon Visuaalinen Identiteetti

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.