Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jakkara

Ydin

Jakkara Ydin-jakkara voidaan asentaa itse, ilman erikoistyökaluja yksinkertaisen lukitusjärjestelmän ansiosta. Neljä identtistä jalkaa ei ole sijoitettu erityiseen järjestykseen, ja betonituoli, joka toimii kulmakivenä, pitää kaiken paikoillaan. Jalat on valmistettu rappupuulla, joka on saatu portaiden valmistajalta, koneistettu helposti perinteisillä puuntyöstötekniikoilla ja lopulta öljytty. Istuin on vain valettu kestävällä kuituvahvisteisella UHP-betonilla. Vain 5 erillistä osaa, jotka on pakattu tasaisesti pakattuina ja valmiina lähetettäväksi loppukäyttäjille, on toinen kestävyysperuste.

Jäähdytetty Juustovaunu

Coq

Jäähdytetty Juustovaunu Patrick Sarran loi Coq-juustovaunun vuonna 2012. Tämän liikkuvan esineen omituisuus herättää ruokailijoiden uteliaisuutta, mutta ei erehty, tämä on ensisijaisesti työkalu. Tämä saavutetaan käyttämällä tyyliteltyä lakattua pyökkirakennetta, jonka päällä on lieriömäinen punainen lakattu kive, joka voidaan ripustaa sivulle paljastamaan kypsytettyjen juustojen valikoima. Käyttämällä kahvaa kärryn siirtämiseen, avaamalla laatikko, liu'uttamalla levy ulos tilaa varten levylle, kiertämällä tätä kiekkoa leikata juustoosuuksia, tarjoilija voi kehittää prosessin pieneksi performanssitaiteeksi.

Jäähdytetty Autiomaavaunu

Sweet Kit

Jäähdytetty Autiomaavaunu Tämä mobiili showcase jälkiruokien tarjoamiseksi ravintoloissa luotiin vuonna 2016 ja on K-sarjan uusin kappale. Sweet-Kit -malli täyttää tyylikkyyden, ohjattavuuden, äänenvoimakkuuden ja läpinäkyvyyden vaatimukset. Avausmekanismi perustuu renkaaseen, joka pyörii akryylilasilevyn ympäri. Kaksi valettua pyökkirengasta ovat pyörimisratoja ja ovat myös kahvat vitriinin avaamiseksi ja vaunun liikuttamiseksi ravintolan ympärillä. Nämä integroidut ominaisuudet auttavat asettamaan palvelukohtauksen ja korostamaan näytössä olevia tuotteita.

Kuuma Juomapalvelu Tuoreilla Kasveilla

Herbal Tea Garden

Kuuma Juomapalvelu Tuoreilla Kasveilla Patrick Sarran loi yrttiteepuutarhan ainutlaatuisena esineenä Hongkongin Landmark Mandarin Orientalille vuonna 2014. Ateriapalvelupäällikkö halusi vaunun, jolla hän voisi suorittaa teetilaisuuden. Tässä suunnittelussa käytetään uudelleen Patrick Sarranin K-sarjan vaunuissa kehittämiä koodeja, mukaan lukien KEZA-juustovaunu ja Km31 -monitoimivaunu, joihin vaikuttaa Kiinan maisemamaalaus.

Samppanjavaunu

BOQ

Samppanjavaunu BOQ on jäähaudevaunu samppanjan tarjoamiseksi vastaanottoilla. Se on tehty puusta, metallista, hartsista ja lasista. Pyöreä symmetria järjestää esineet ja materiaalit olennaisena osana suunnittelua. Vakiohuilut sijoitetaan korollaan, pää alaspäin, valkoisen hartsialustan alla, suojassa pölyltä ja iskuilta. Lähes kukkainen koostumus kutsuu vieraat muodostamaan ympyrän maistelemaan arvokasta juomaa. Mutta ennen kaikkea se on tarjoilijalle tehokas lisävaruste.

Porrastettu Vaunu

Kali

Porrastettu Vaunu Tämä askelvaunu on yksi suunnittelijan K-sarjan elementtejä QUISO-brändille. Se on tehty kauniisti muotoillusta massiivipuusta. Sen tukeva ja tiukka muotoilu tekee siitä ihanteellisen alkoholin tarjoamiseksi ravintolapöydällä. Palvelun turvallisuuden ja tyylikkyyden vuoksi lasit ripustetaan tyynyltä, pullot immobilisoidaan liukumattomalla pinnoitteella, teollisuuspyörillä on sileä ja hiljainen valssaus.