Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Älykkäät Huonekalut

Fluid Cube and Snake

Älykkäät Huonekalut Hello Wood loi ulkokalusteiden sarjan, jossa on älykkäitä toimintoja yhteisötiloihin. Jäljelle jääessään julkisten huonekalujen tyylin, he suunnittelivat visuaalisesti kiinnostavia ja toiminnallisia asennuksia, joissa oli valaistusjärjestelmä ja USB-pistorasiat, mikä edellytti aurinkopaneelien ja paristojen integrointia. Käärme on modulaarinen rakenne; sen elementit ovat muuttuvia sopimaan tietylle sivustolle. Fluid Cube on kiinteä yksikkö, jonka lasikatolla on aurinkokennot. Studio uskoo, että suunnittelun tarkoituksena on muuttaa jokapäiväisistä esineistä rakastettavia esineitä.

Projektin nimi : Fluid Cube and Snake, Suunnittelijoiden nimi : Hello Wood, Asiakkaan nimi : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Älykkäät Huonekalut

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.