Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Reverse

Kello Ajan kulkeessa kellot ovat pysyneet samana. KÀÀnteinen ei ole tavallinen kello, vaan kÀÀnteinen, minimalistinen kellorakenne, jossa hienovaraiset muutokset tekevÀt siitÀ ainutlaatuisen. SisÀÀnpÀin suuntautuva kÀsi pyörii ulkorenkaan sisÀllÀ osoittamaan tuntia. Pieni kÀsi, joka osoittaa ulospÀin, seisoo yksinÀÀn ja pyörii osoittamaan minuutteja. KÀÀnteinen luotiin poistamalla kaikki kellon elementit paitsi sen lieriömÀinen pohja, josta mielikuvitus valtasi. TÀmÀn kellon suunnittelun tarkoituksena on muistuttaa sinua omaksumaan aika.

RuokapöytÀ

Ska V29

RuokapöytÀ KiinteÀ luonnonlehtikuusiipöytÀ, joka työskenteli numeerisilla ohjauslaitteilla ja viimeisteltiin kÀsin, erityisyys on muoto, joka muistuttaa puiden sijaintia, tuhoaa Vaia-myrskyn, joka osui Dolomiiteihin ja jota edustavat itse massiivipuun lehtipuun akselit. KÀsin kiillotettu pinta tekee pinnasta lÀpinÀkymÀttömÀn ja sileÀn kosketuksen sekÀ parantaa sen suoneita ja muotoja. Jauhemaalatusta terÀksestÀ valmistettu jalusta edustaa mÀntymetsÀÀ ennen myrskyn ohi.

Kineettinen Elektroninen Rumpushow

E Drum

Kineettinen Elektroninen Rumpushow GrosfÀÀrin inspiroima. show yhdistÀÀ joukon elementtejÀ, jotka yhdessÀ luovat poikkeuksellisen kokemuksen. Asennus muuttaa muotoaan ja luo dynaamisen ympÀristön rumpalin esiintymiselle. Edrum rikkoo ÀÀnen valon ja tilan vÀlisen esteen, jokainen nuotti kÀÀntyy valoon.

Viinilasi

30s

Viinilasi Saara Korpin 30-luvun viinilasi on suunniteltu erityisesti valkoviinille, mutta sitÀ voidaan kÀyttÀÀ myös muihin juomiin. Se on valmistettu kuumassa liikkeessÀ kÀyttÀmÀllÀ vanhoja lasinpuhallustekniikoita, mikÀ tarkoittaa, ettÀ jokainen pala on ainutlaatuinen. Saaran tavoitteena on suunnitella korkealaatuista lasia, joka nÀyttÀÀ mielenkiintoiselta kaikista nÀkökulmista ja nesteellÀ tÀytettynÀ antaa valon heijastua eri nÀkökulmista lisÀÀen nautinnon juomiseen. HÀnen inspiraationsa 30-luvun viinilasille on perÀisin hÀnen aiemmasta 30-luvun konjakkilasisuunnittelustaan. Molemmilla tuotteilla on kupin muoto ja leikkisyys.

Matto

Hair of Umay

Matto Valmistettu muinaisessa nomaditekniikassa ja suojattu UNESCO: n aineettoman kulttuuriperinnön luettelolla, joka tarvitsee kiireellistÀ sÀilyttÀmistÀ. TÀmÀ matto tuo parhaan mahdollisen hyödyn villasta kaltevuusvilla-sÀvyjen ja hienojen kÀsinompeleiden ansiosta, mikÀ luo tilavuudeltaan mukavan tekstuurin. 100-prosenttisesti kÀsintehty, tÀmÀ matto on valmistettu luonnollisista villavÀreistÀ ja sipulikuorella vÀrjÀtystÀ kellertÀvÀstÀ sÀvystÀ. Maton lÀpi kultainen kultainen lanka antaa lausunnon ja muistuttaa tuulen vapaasti virtaavista hiuksista - nomadin jumalatar Umayn hiuksista - naisten ja lasten suojelejasta.

Kahvinkeitin

Lavazza Desea

Kahvinkeitin YstÀvÀllinen kone, joka on suunniteltu tarjoamaan tÀydellinen paketti italialaista kahviviljelyÀ: espressosta aitoon cappuccinoon tai latteen. KosketusliittymÀ jÀrjestÀÀ valinnat kahteen erilliseen ryhmÀÀn - kahviin ja toiseen maitoon. Juomat voidaan rÀÀtÀlöidÀ lÀmpötilan ja maidon vaahdon tehostustoimintojen avulla. Tarvittava palvelu osoitetaan keskellÀ valaistulla kuvakkeella. Koneessa on omistettu lasimuki ja se kÀyttÀÀ Lavazza-muotoa kielellÀ hallitulla pintakÀsittelyllÀ, hienostuneilla yksityiskohdilla ja kiinnittÀmÀllÀ erityistÀ huomiota vÀreihin, materiaaleihin ja vahvistimeen. viedÀ loppuun.