Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kello

Pin

Kello Kaikki alkoi yksinkertaisella luovuusluokan pelillä: aihe oli "kello". Siten erilaisia seinäkelloja, sekä digitaalisia että analogisia, on tarkistettu ja tutkittu. Alkuidean on aloittanut kellot vähiten merkitsevä alue, joka on tappi, jolla kellot yleensä ripustetaan. Tämäntyyppinen kello sisältää lieriömäisen navan, johon kolme projektoria on asennettu. Nämä projektorit tekevät kolme olemassa olevaa kahvaa samanlaisiksi kuin tavalliset analogiset kellot. Ne kuitenkin myös projektinumerot.

Auton Kojelauta

BlackVue DR650GW-2CH

Auton Kojelauta BLackVue DR650GW-2CH on valvonta-auton kojelautakamera, jolla on yksinkertainen, mutta hienostunut lieriömäinen muoto. Laitteen asennus on helppoa, ja 360 asteen kierto antaa sen erittäin helposti säädettävää. Dashcamin läheisyys tuulilasiin minimoi tärinät ja häikäisyn ja mahdollistaa entistä sujuvamman ja vakaamman tallennuksen. Perusteellisen tutkimuksen jälkeen täydellisen geometrisen muodon löytämiseksi, joka voisi kulkea harmonisesti ominaisuuksien kanssa, hankkeeseen valittiin lieriömäinen muoto, joka tarjosi sekä vakauden että säädettävyyden elementit.

Jakkara

Tri

Jakkara Uloste luonnonmaisesta setri-kiinteästä aineesta, joka työskenteli CNC-koneiden kanssa ja käsin viimeistelty, on erityinen se, että se on muodostettu massiivipuun setri-lohkosta, jota ei ole käsitelty 50 x 50 pintaan. Kiillotettu käsin hiekkapaperihiileillä, jotka tekevät mattapinnasta ja sileästä kosketukseen ja lisäävät tietyn seetripuun muotojen ja värimaailman mukaan on oltava luonnollinen öljy, joka suojaa sitä ja tekee siitä toiminnallisen esineen ja käytännöllisessä kunnossapidossaan pehmeän muotoilun, joka parantaa luonnollista materiaalia lisäämällä tuoksuaan. Voit puhua suunnittelun aistimisesta kosketuksesta , mukavuus ja tuoksu.

Maljakko

Flower Shaper

Maljakko Nämä maljakkojen sarjat ovat seurausta saven ja itse rakennetun 3D-savitulostimen ominaisuuksien ja rajoitusten kokeilusta. Savi on pehmeää ja taipuisaa märkänä, mutta tulee kovaksi ja hauraaksi kuivana. Uunissa kuumentamisen jälkeen savi muuttuu kestäväksi, vedenpitäväksi materiaaliksi. Painopiste on mielenkiintoisten muotojen ja tekstuurien luomisessa, joiden tekeminen on joko vaikeaa ja aikaa vievää tai edes toteutettavissa perinteisillä menetelmillä. Materiaali ja menetelmä määrittelivät rakenteen, tekstuurin ja muodon. Kaikki työskentelevät yhdessä kukien muotoilun helpottamiseksi. Muita materiaaleja ei lisätty.

Lelu

Mini Mech

Lelu Mini Mech on modulaaristen rakenteiden joustavuuden luoma innoittama kokoelma läpinäkyviä lohkoja, jotka voidaan koota monimutkaisiin järjestelmiin. Jokainen lohko sisältää mekaanisen yksikön. Kytkimien ja magneettiliittimien yleismaailmallisesta suunnittelusta johtuen voidaan tehdä loputon joukko yhdistelmiä. Tällä suunnittelulla on sekä koulutus- että virkistyskäyttöön samanaikaisesti. Sen tavoitteena on kehittää luomisvoimaa ja antaa nuorten insinöörien nähdä kunkin yksikön todellisen mekanismin erikseen ja kollektiivisesti järjestelmässä.

Hana

Aluvia

Hana Aluvia-malli vetää inspiraatiota alluviaalisesta eroosiosta. Veden muotoilu kivipehmeiksi siluetteiksi ajan ja pysyvyyden kautta; Aivan kuten joen puolella olevia kiviä, myös kahvan muotoilun pehmeys ja ystävälliset käyrät vievät käyttäjän vaivattomaan toimintaan. Huolellisesti valmistettujen siirtymien ansiosta valo voi kulkea sujuvasti pintoja pitkin, antaen siten jokaiselle tuotteelle harmonisen ilmeen.