Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kattokruunu

Bridal Veil

Kattokruunu Tämä taide - taide esine, jossa valot palavat. Tilava huone, jossa katto on monimutkainen, kuten kumpupilviä. Kattokruunu sopii tilaan, joka virtaa tasaisesti etuseinästä kattoon. Kristalli- ja valkoiset emalilehdet yhdessä ohuiden putkien elastisen taivutuksen kanssa luovat kuvan lentävästä verosta ympäri maailmaa. Valkoisten ja kultaisen hehkuvien lentävien lintujen runsaus luo tilavuuden ja ilon tunteen.

Projektin nimi : Bridal Veil, Suunnittelijoiden nimi : Victor A. Syrnev, Asiakkaan nimi : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Kattokruunu

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.