Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korukokoelma

Biroi

Korukokoelma Biroi on 3D-tulostettu korusarja, joka on saanut inspiraationsa legendaarisesta taivaan Feeniksistä, joka heittäytyy liekkeihin ja syntyy uudelleen omasta tuhkastaan. Rakenteen muodostavat dynaamiset viivat ja pinnalle leviävä Voronoi-kuvio symboloivat palavista liekeistä heräävää ja taivaalle lentävää Feeniksiä. Kuvio muuttaa kokoa virtaamaan pinnan yli antaen rakenteeseen dynaamisuuden tunteen. Itsestään veistosmaista läsnäoloa osoittava muotoilu antaa käyttäjälle rohkeutta ottaa askel eteenpäin piirtämällä ainutlaatuisuuttaan.

Taide

Supplement of Original

Taide Valkoiset suonet jokikivissä johtavat satunnaisiin kuvioihin pinnoilla. Tiettyjen jokikivien valinta ja niiden järjestely muuttaa nämä kuviot symboleiksi, latinalaisten kirjainten muodossa. Näin syntyy sanoja ja lauseita, kun kivet ovat oikeassa asennossa vierekkäin. Kieli ja kommunikaatio syntyvät ja niiden merkit täydentävät jo olemassa olevaa.

Visuaalinen Identiteetti

Imagine

Visuaalinen Identiteetti Tavoitteena oli käyttää joogaasentojen inspiroimia muotoja, värejä ja suunnittelutekniikkaa. Tyylikkäästi suunniteltu sisustus ja keskusta, joka tarjoaa vierailijoille rauhallisen kokemuksen uudistaakseen energiaansa. Siksi logosuunnittelu, verkkomedia, graafiset elementit ja pakkaukset seurasivat kultaista leikkausta saadakseen täydellisen visuaalisen identiteetin odotetusti auttamaan keskuksen kävijöitä saamaan loistavan kokemuksen kommunikaatiosta keskuksen taiteen ja suunnittelun kautta. Suunnittelija ilmensi suunnittelussa meditaation kokemusta ja joogaa.

Vaateripustin

Linap

Vaateripustin Tämä tyylikäs vaateripustin tarjoaa ratkaisuja joihinkin suurimmista ongelmista - kapeakaulusvaatteiden asettamisen vaikeudesta, alusvaatteiden ripustamisen vaikeudesta ja kestävyydestä. Suunnittelun inspiraationa oli paperiliitin, joka on jatkuva ja kestävä, ja lopullinen muotoilu ja materiaalivalinta johtuivat näiden ongelmien ratkaisuista. Tuloksena on loistava loppukäyttäjän arkea helpottava tuote ja myös mukava asuste putiikkiliikkeeseen.

Asuin

House of Tubes

Asuin Hanke on kahden 70-luvun hylätyn rakennuksen fuusio nykyajan rakennukseen ja niitä yhdistävä elementti on uima-allas. Se on hanke, jolla on kaksi pääkäyttöä, ensimmäinen asuinpaikkana 5-jäseniselle perheelle, toinen taidemuseona, jossa on laajat alueet ja korkeat seinät yli 300 hengelle. Suunnittelu kopioi takavuoren muotoa, kaupungin ikonista vuorta. Projektissa on käytetty vain kolmea vaaleiden sävyjen viimeistelyä, jotta tilat loistavat seiniin, lattioihin ja kattoihin heijastuvan luonnonvalon läpi.

Sohvapöytä

Sankao

Sohvapöytä Sankao-sohvapöytä, japaniksi "kolme kasvot", on tyylikäs huonekalu, jonka on tarkoitus tulla tärkeäksi hahmoksi mihin tahansa moderniin olohuoneeseen. Sankao perustuu evoluutiokäsitykseen, joka kasvaa ja kehittyy elävänä olentona. Materiaalina voisi valita vain kestävän kehityksen mukaisista istutuksista peräisin oleva massiivipuu. Sankao-sohvapöytä yhdistää korkeimman valmistusteknologian perinteiseen käsityötaitoon, mikä tekee jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen. Sankaosta on saatavana erilaisia massiivipuutyyppejä, kuten Iroko, tammi tai saarni.