Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalinen Taide

Surface

Digitaalinen Taide Teoksen eteerinen luonne aiheuttaa jotain konkreettista. Idea johtuu veden käytöstä elementtinä, joka välittää pintakäsittelyn ja pinnan olon. Suunnittelijalla on kiehtovuus identiteettimme ja sen ympärillä olevan roolin tuomisessa prosessiin. Hänelle "pintaan", kun osoitamme jotain itsestämme.

Teekannu Ja Teekupit

EVA tea set

Teekannu Ja Teekupit Tämä viettelevästi tyylikäs teekannu, jolla on vastaavat kupit, on moitteeton kaata ja siitä on ilo nauttia. Tämän teekannun epätavallinen muoto, jossa nokka sekoittuu ja kasvaa kehosta, soveltuu erityisen hyvin hyvään kaatamiseen. Kupit ovat monipuolisia ja taktiileja kätkeytyäksesi käsillesi eri tavoin, koska jokaisella henkilöllä on oma lähestymistapansa kupin pitämiseen. Saatavana kiiltävävalkoisena hopeoidulla renkaalla tai mustalla mattaposliinilla, kiiltävä valkoinen kansi ja valkoiset reunat. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin sisälle. MITAT: teekannu: 12,5 x 19,5 x 13,5 kuppia: 9 x 12 x 7,5 cm.

Kello

Zeitgeist

Kello Kello heijastaa zeitgeistiä, joka liittyy älykkäisiin, teknisiin ja kestäviin materiaaleihin. Tuotteen korkean teknologian pintaa edustaa puolitoruusi hiili runko ja ajan näyttö (kevyt reikät). Hiili korvaa metalliosan menneisyyden säilönä ja korostaa kellon toiminnallista osaa. Keskusosan puuttuminen osoittaa, että innovatiivinen LED-merkkivalo korvaa klassisen kellomekanismin. Pehmeää taustavaloa voidaan säätää omistajan suosikkivärillä, ja valoanturi seuraa valaistuksen voimakkuutta.

Robotti Ajoneuvo

Servvan

Robotti Ajoneuvo Se on resurssipohjaisen talouden palveluajoneuvon projekti, joka muodostaa verkon muiden ajoneuvojen kanssa. Yksi järjestelmä mahdollistaa yhteydenpidon keskenään, mikä lisää matkustajien kuljetuksen tehokkuutta ja lisää tehokkuutta, joka johtuu maantiejunan liikkeestä (FX-kertoimen vähentäminen, ajoneuvojen välinen etäisyys). Autossa on miehittämätön hallinta. Ajoneuvo on symmetrisesti: halpa valmistaa. Siinä on neljä kääntyvää moottoripyörää ja mahdollisuus liikuttaa taaksepäin: liikkumavara suurilla mitoilla. Sisäänpääsy nähden parantaa matkustajien viestintää.

Ruoansyöttölaite

Food Feeder Plus

Ruoansyöttölaite Food Feeder Plus ei vain autta lapsia syömään yksin, vaan myös lisää vanhemmille itsenäisyyttä. Vauvat voivat pitää itsessään ja imeä ja pureskella sitä sen jälkeen, kun olet mursannut vanhempien valmistamat ruuat. Food Feeder Plus -ominaisuuksissa on suurempi, joustava silikonipussi tyydyttämään vauvojen kasvavaa ruokahalua. Se on välttämätön ruokinta, joka antaa pienille mahdollisuuden tutkia ja nauttia tuoreesta kiinteästä ruoasta turvallisesti. Elintarvikkeita ei tarvitse puhdistaa. Aseta ruoka vain silikonipussiin, sulje lukitus ja vauvat voivat nauttia itse ruokinnasta tuoreella ruoalla.

Keinotekoinen Topografia

Artificial Topography

Keinotekoinen Topografia Suuret huonekalut kuin luola Tämä on palkittu projekti, joka voitti taiteen suuren palkinnon kansainvälisessä konttikilpailussa. Ideani on tyhjentää tilavuus säiliön sisällä, jotta voidaan rakentaa amorfinen tila kuin luola. Se on valmistettu vain muovimateriaalista. Noin 1000 arkkia 10 mm paksusta pehmeästä muovimateriaalista leikattiin ääriviivamuodossa ja laminoitiin kuten kerros. Tämä ei ole vain taiteen, mutta myös isoja huonekaluja. Koska kaikki annokset ovat pehmeitä kuin sohva, ja tähän tilaan astunut henkilö voi rentoutua etsimällä paikan, joka sopii oman ruumiinsa muotoon.