Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sähköpyörä

ICON E-Flyer

Sähköpyörä ICON ja Vintage Electric suunnittelivat tätä ajatonta sähköpolkupyörää. Kalifornian pienessä volyymissa suunniteltu ja rakennettu ICON E-Flyer yhdistää vintage-muotoilun modernilla toiminnoilla, jotta voidaan luoda erillinen ja kykenevä henkilökohtainen kuljetusratkaisu. Ominaisuuksiin kuuluu 35 mailin matka, 22 MPH huippunopeus (35 MPH kilpailutilassa!) Ja kahden tunnin latausaika. Ulkoinen USB-liitin ja latausliitäntäpiste, regeneratiivinen jarrutus ja korkealaatuisimmat komponentit kaikkialla. www.iconelectricbike.com

Kalenteri

calendar 2013 “Town”

Kalenteri Town on paperikäsityösarja, jonka osat voidaan vapaasti koota kalenteriin. Koota rakennuksia eri muodoissa ja nauti luomasta oma pieni kaupunki. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Kello

Ring Watch

Kello Rengaskello edustaa perinteisen rannekellon maksimaalista yksinkertaistamista poistamalla numerot ja kädet kahden renkaan puolesta. Tämä minimalistinen muotoilu tarjoaa sekä puhtaan että yksinkertaisen ilmeen, joka sopii täydellisesti kellojen silmiinpistävään estetiikkaan. Sen allekirjoitus kruunu tarjoaa silti tehokkaan tavan muuttaa tuntia, kun taas sen piilotettu e-ink-näyttö näyttää kirkkaat värikaistat poikkeuksellisella määritelmällä, säilyttäen lopulta analogisen näkökohdan ja samalla myös pidemmän akun käyttöiän.

Kaupunkien Penkki

Eternity

Kaupunkien Penkki Kaksi istuvaa penkkiä, valmistettu nestemäisestä kivestä. Kaksi vankkaa yksikköä tarjoavat mukavan ja kattavan istumakokemuksen ja samalla huolehtivat järjestelmän vakaudesta. Penkin päät on sijoitettu siten, että se pienentää pienintäkään liikettä. Se on penkki, joka kunnioittaa kaupunkiympäristön olemassa olevaa infrastruktuuria. Helppo asennus paikan päällä on esitelty. Kiinnityspisteitä ei enää tarvitse, pudota ja unohda vain. Varo, kahdeksas kuukausi on lähellä. todellakin.

Näyttelysuunnittelu

Multimedia exhibition Lsx20

Näyttelysuunnittelu Multimedianäyttely oli omistettu kansallisen valuutan latin uudelleen käyttöönoton 20. vuosipäivää. Näyttelyn tarkoituksena oli esitellä kolmiyhteyden, johon taiteellinen projekti perustui, seteleitä ja kolikoita, kirjailijoita - 40 erilaista luovaa tyyliä edustavaa latvialaista taiteilijaa - ja heidän teoksiaan. Näyttelyn konsepti syntyi grafiitista tai lyijystä, joka on lyijykynä, taiteilijoiden yhteinen työkalu, keskiakseli. Grafiittirakenne toimi näyttelyn keskeisenä elementtinä.

Kalenteri

calendar 2013 “Module”

Kalenteri Moduuli on hyödyllinen kolmen kuukauden kalenteri yksittäisillä kappaleilla, jotka voidaan yhdistää kolmeksi kuutionmuotoiseksi pinoamismoduuliksi, jotta voit koota ne vapaasti sopivana. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.