Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kakkujalusta

Temple

Kakkujalusta Kotileivonnassa kasvavan suosion perusteella voimme nähdä tarpeen nykyaikaisella näköisellä nykyaikaisella kakkujalustalla, joka voitaisiin helposti säilyttää kaapissa tai piirtää. Helppo puhdistaa ja tiskikoneessa turvallista. Temppeli on helppo koota ja intuitiivinen liu'uttamalla levyt kapenevan keskiosan selkään. Purkaminen on aivan yhtä helppoa liu'uttamalla ne takaisin. Pinoaja pitää kaikki 4 pääelementtiä yhdessä. Pinoamislaite auttaa pitämään kaikki elementit yhdessä monikulmaisen pienikokoisen varastoinnin kannalta. Voit käyttää erilaisia levykonfiguraatioita erilaisiin tilanteisiin.

Nojatuoli

Bessa

Nojatuoli Bessa-tuoli on suunniteltu hotellien, lomakohteiden ja yksityisten asuntojen oleskelutilalle. Se sopii moderneihin sisustusprojekteihin. Sen muotoilu välittää rauhaa, joka kutsuu elämyksiin, jotka muistetaan. Ratkaistuamme sen täysin kestävän tuotannon, voimme nauttia sen tasapainosta muodon, nykyaikaisen suunnittelun, toiminnan ja orgaanisten arvojen välillä.

Kalenteri

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalenteri Vesipyörä on kolmiulotteinen kalenteri, joka on valmistettu kuudesta aerosta, jotka on koottu vesipyörän muotoon. Kierrä käyttämääsi erillistä erillistä kalenteria työpöydällesi kuten vesipyörää. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa. Alkuperäiset tuotteemme on suunniteltu käsitteen "Life with Design" avulla.

Päätepöytä

TIND End Table

Päätepöytä TIND-päätepöytä on pieni, ympäristöystävällinen pöytä, jolla on vahva visuaalinen läsnäolo. Kierrätysteräksen päällinen on leikattu vesisuihkulla monimutkaisella kuviolla, joka luo kirkkaita valo- ja varjokuvioita. Bambujalkojen muodot määritetään teräksen yläosassa olevien kuvioiden avulla, ja jokainen neljästätoista jalasta kulkee teräksen yläosan läpi ja leikataan sitten uudestaan. Ylhäältä katsottuna hiilihapoteltu bambu luo pidätyskuvion, joka on sijoitettu rei'itettyä terästä vasten. Bambu on nopeasti uusiutuva raaka-aine, koska bambu on nopeasti kasvava ruoho, ei puutuotteet.

Monitoiminen Vaatekaappi

Shanghai

Monitoiminen Vaatekaappi ”Shanghai” monitoiminen vaatekaappi. Julkisivu ja lakoninen muoto toimivat "koristeellisena seinänä", ja tämä mahdollistaa vaatekaapin havaitsemisen koristekomponenttina. ”All inclusive” -järjestelmä: sisältää erikokoisia säilytyspaikkoja; sisäänrakennetut yöpöydät, jotka ovat osa vaatekaapin julkisivua, joka avataan ja suljetaan yhdellä julkisivupainalluksella; 2 sisäänrakennettua yölamppua, joka on piilotettu loistavan äänenvoimakkuuden alle sängyn molemmille puolille. Kaapin pääosa on tehty pienestä puun muotoisesta kappaleesta. Se koostuu 1500 kappaleesta kempasta ja 4500 kappaleesta valkaistua tammea.

Lelu

Rocking Zebra

Lelu Lapset rakastavat tätä heikkoa keinuvaa lelua, kun taas nykyaikainen ilme, funky grafiikka ja luonnollinen puu ovat todellisia katseenvangitsijoita modernissa kodissa. Suunnittelun haasteena oli säilyttää klassisen perintölehden olennainen luonne ja käyttää edistyksellisiä tekniikoita ja modulaarista rakennusjärjestelmää, jotta tulevaisuuden lisäeläinlajit voidaan sallia pienin osin muutoksin. Pakatun tuotteen piti myös olla kompakti ja alle 10 kg suoraa Internet-myyntikanavaa varten. Muokatun tulostuslaminaatin käyttö on todellinen ensimmäinen, mikä johtaa täydelliseen värin / kuvionsiirtoon täysin naarmuuntumattomalle pinnalle