Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

YO

Nojatuoli YO noudattaa mukavien istuimien ja puhtaiden geometristen viivojen ergonomisia periaatteita, jotka muodostavat abstraktisti kirjaimet “YO”. Se luo kontrastin massiivisen, "uros" puurakenteen ja kevyen, läpinäkyvän "naispuolisen" komposiittiliinan välillä istuimessa ja selässä, joka on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Kankaan kireys saavutetaan kuitujen kutomalla (ns. “Korsetti”). Lounge-tuolia täydentää jakkara, josta tulee sivupöytä, kun sitä käännetään 90 °. Värivalikoiman ansiosta molemmat sopivat helposti eri tyylien sisätiloihin.

Täysin Automaattinen Teenkeitin

Tesera

Täysin Automaattinen Teenkeitin Täysin automaattinen Tesera yksinkertaistaa teen valmistusprosessia ja asettaa ilmakehän vaiheen tee valmistukseen. Löysä teetä täytetään erityisiin purkkeihin, joissa valmistusaika, veden lämpötila ja teen määrä voidaan yksilöllisesti säätää yksilöllisesti. Kone tunnistaa nämä asetukset ja valmistaa täydellisen teen täysin automaattisesti läpinäkyvässä lasikammiossa. Kun tee on kaadettu, automaattinen puhdistusprosessi tapahtuu. Integroitu alusta voidaan poistaa tarjoilua varten ja sitä voidaan käyttää myös pienenä uunina. Riippumatta siitä onko kuppi vai potti, teesi on täydellinen.

Wellness-Keskus

Yoga Center

Wellness-Keskus Kuwait Cityn vilkkaimmalla alueella sijaitseva joogakeskus on yritys elvyttää Jassim-tornin kellarikerrosta. Projektin sijainti oli epätavallinen. Se oli kuitenkin yritys palvella naisia sekä kaupungin rajojen sisällä että ympäröiviltä asuinalueilta. Keskustassa oleva vastaanottoalue lukittuu sekä kaappien että toimistotilan kanssa, mikä mahdollistaa jäsenten sujuvan virtauksen. Kaapin alue kohdistetaan sitten jalkojen pesualueelle, joka ilmoittaa 'kenkävapaasta alueesta'. Siitä eteenpäin on käytävä ja lukusali, jotka johtavat kolmeen joogahuoneeseen.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon on thaimaalainen bistro, joka sijaitsee Kuwaitin kaupungin ytimessä. Se on näkymä Fahad Al -salim-kadulle, kadulle, jota pidetään hyvin kaupan takana jo päivinä. Tämän bistro-avaruusohjelma vaatii tehokkaan suunnittelun kaikille keittiö-, säilytys- ja wc-alueille; mahdollistaa tilavan ruokailutilan. Tämän saavuttamiseksi sisustus toimii missä integroidaan olemassa oleviin rakenneosiin harmonisella tavalla.

Lamppu

Tako

Lamppu Tako (japanilainen mustekala) on espanjalaisen keittiön inspiroima pöytälamppu. Nämä kaksi alustaa muistuttavat puulautasia, joissa tarjoillaan ”pulpo a la gallega”, kun taas sen muoto ja elastinen nauha herättävät perinteisen japanilaisen lounaslaatikon bentoa. Sen osat on koottu ilman ruuveja, mikä on helppo koota. Pakattu kappaleiksi vähentää myös pakkaus- ja varastointikustannuksia. Joustavan polypropeenilampun liitos on piilotettu elastisen nauhan taakse. Pohjalle poratut reiät ja yläkappaleet mahdollistavat tarvittavan ilmavirran ylikuumenemisen välttämiseksi.

Rannekoru

Fred

Rannekoru Rannekoruja ja rannekoruja on monia erilaisia: suunnittelijoita, kultaisia, muovisia, halpoja ja kalliita… mutta kauniita sellaisenaan, ne kaikki ovat aina yksinkertaisia ja ainoita rannekoruja. Fred on jotain muuta. Nämä hihansuut yksinkertaistavat elvyttämään vanhojen aikojen jaloa, mutta ovat kuitenkin moderneja. Niitä voidaan käyttää myös paljain käsin ja silkkipuserossa tai mustassa puserossa, ja ne lisäävät luokan ripauksen niitä käyttävään. Nämä rannekorut ovat ainutlaatuisia, koska ne tulevat parina. Ne ovat erittäin kevyitä, mikä tekee niiden käytöstä turmeltumattoman. Kun käytät niitä, ihminen huomaa varmasti!