Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Optiikka-Asennus

Opx2

Optiikka-Asennus Opx2 on optinen installaatio, joka tutkii luonnon ja tekniikan välistä symbioottista suhdetta. Suhde, jossa kuviot, toisto ja rytmi kuvaavat sekä luonnollisia muodostelmia että laskentaprosessien toimintaa. Asennusten poikkeuksellinen geometria, hetkellinen opasiteetti ja / tai tiheys ovat samankaltaisia kuin ilmiö, jonka mukaan ajaa maissipellolla, tai selitetään tekniikassa tarkastellessaan binaarikoodia. Opx2 rakentaa monimutkaista geometriaa ja haastaa sen tilavuuden ja tilan käsityksen.

Projektin nimi : Opx2, Suunnittelijoiden nimi : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Asiakkaan nimi : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optiikka-Asennus

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.