Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
JÀÀhdytin

Piano

JÀÀhdytin Inspiraatio tÀhÀn malliin tuli rakkaudesta musiikkiin. Kolme erilaista lÀmmityselementtiÀ, jotka kaikki muistuttavat yhtÀ pianonÀppÀintÀ, luovat sÀvellyksen, joka nÀyttÀÀ pianonÀppÀimistöltÀ. JÀÀhdyttimen pituus voi vaihdella tilan ominaisuuksista ja ehdotuksista riippuen. KÀsitteellistÀ ideaa ei ole kehitetty tuotantoon.

KynttilÀnjalat

Hermanas

KynttilÀnjalat Hermanas on puisten kynttilÀnjalkojen perhe. He ovat kuin viisi sisarta (hermana), jotka ovat valmiita auttamaan sinua luomaan viihtyisÀn ilmapiirin. Jokaisella kynttilÀnjalalla on ainutlaatuinen korkeus, joten yhdistÀmÀllÀ ne yhdessÀ voit simuloida erikokoisten kynttilöiden valaistusvaikutusta yksinkertaisesti kÀyttÀmÀllÀ tavallisia teevaloja. KynttilÀnjalat on valmistettu kÀÀntyvÀstÀ pyökistÀ. Ne on maalattu eri vÀreillÀ, joten voit luoda oman yhdistelmÀsi sopivaksi suosikkipaikkaasi.

Liiketila & Vip-Odotushuone

Commercial Area, SJD Airport

Liiketila & Vip-Odotushuone TĂ€mĂ€ projekti liittyy vihreĂ€n suunnittelun lentokenttien uuteen suuntaukseen maailmassa, se sisĂ€ltÀÀ kauppoja ja palveluita terminaalissa ja saa matkustajan kokemaan hĂ€nen kokemuksensa aikana. VIHREÄ lentokenttĂ€suunnitelma sisĂ€ltÀÀ vihreĂ€mmĂ€n ja kestĂ€vĂ€mmĂ€n lentoaseman muotoilun arvot, kaupallisen alueen koko valaistaan luonnollisella auringonvalolla kiitotien edessĂ€ olevan monumentaalisen lasisivun ansiosta. VIP Lounge on suunniteltu orgaanisen ja vanguardistisen solujen suunnittelukonseptin mielessĂ€. Julkisivu sallii huoneen yksityisyyden estĂ€mĂ€ttĂ€ nĂ€kymÀÀ ulkoa.

Kaulakoru Ja Rintakoru

I Am Hydrogen

Kaulakoru Ja Rintakoru Suunnittelu on inspiroitu neoplatonisesta makrokosmosta ja mikrokosmosta johtuvasta filosofiasta, jonka mukaan samat kuviot toistetaan kaikilla kosmoksen tasoilla. Viitaten kultaiseen suhteeseen ja fibonacci-sekvenssiin, kaulakorussa on matemaattinen malli, joka jÀljittelee luonnossa havaittuja fyllotaksismalleja, kuten auringonkukissa, pÀivÀnkakkaraissa ja monissa muissa kasveissa havaitaan. Kultainen torus edustaa maailmankaikkeutta, ympÀröimÀssÀ avaruus-ajan kankaassa. "I Am Hydrogen" edustaa samanaikaisesti mallia "suunnittelun universaalisesta vakiosta" ja mallia itse maailmankaikkeudesta.

Asuintalo

Trish House Yalding

Asuintalo Talon suunnittelu on kehitetty vastauksena sijaintiin ja sen sijaintiin. Rakennuksen rakenne on muodostettu heijastamaan ympÀröivÀÀ metsÀÀ ja haravat pylvÀÀt edustavat puutarhojen ja oksien epÀsÀÀnnöllisiÀ kulmia. Suuret lasiastiat tÀyttÀvÀt rakenteen vÀliset aukot ja antavat sinun maistella maisemaa ja asetusta ikÀÀn kuin ikÀhtisi puiden rungon ja oksien vÀlissÀ. Perinteinen Kentishin mustavalkoinen sÀÀlauta edustaa lehvistöÀ, joka kÀÀri rakennuksen ja sulkee tilat sisÀllÀ.

Paitapakkaus

EcoPack

Paitapakkaus TÀmÀ paitapakkaus erottaa itsensÀ tavanomaisesta pakkauksesta, koska se ei kÀytÀ mitÀÀn muovia. HyödyntÀmÀllÀ olemassa olevaa jÀtevirtaa ja valmistusprosessia, tÀtÀ tuotetta ei ole vain kovin helppo tuottaa, vaan se on myös erittÀin helppo hÀvittÀÀ, primaarimateriaali kompostoituu tyhjÀksi. Tuote voidaan ensin puristaa ja sitten tunnistaa yrityksen tuotemerkillÀ leikkaamalla ja tulostamalla luomaan ainutlaatuinen rakenteellinen tuote, joka nÀyttÀÀ ja tuntuu hyvin erilaiselta ja mielenkiintoiselta. Estetiikkaa ja kÀyttöliittymÀÀ pidettiin aivan yhtÀ tÀrkeÀnÀ kuin tuotteen kestÀvyyttÀ.