Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lääketieteellinen Keskus

Neo Derm The Center

Lääketieteellinen Keskus Se on suunniteltu resonoimaan linjojen teemaa, ja kalkkivärien korostukset ovat vain riittäviä osoittamaan tämän ihonhoitokeskuksen upea ja energinen suunnitteluohje. Valkoisten raivojen linjojen palkit kulkevat koko valkoisen katon läpi ja ulottuvat ympäröivään tilaan dynamiikan avulla. Vastaanoton vieressä oleva rentoutusvyöhyke asetetaan kalkkikivisävylle huonekalusta mattoon, joka korostaa nuorten ja nuorten merkkien olemusta katsomalla Victoria-satamaa.

Projektin nimi : Neo Derm The Center, Suunnittelijoiden nimi : Danny Chan, Asiakkaan nimi : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Lääketieteellinen Keskus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.