Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Puutarha

Tiger Glen Garden

Puutarha Tiger Glen Garden on mietiskelypuutarha, joka on rakennettu Johnsonin taidemuseon uuteen siipiin. Se on inspiroinut kiinalaista vertausta, jota kutsutaan Tiikeri Glenin kolmeksi nauruksi, jossa kolme miestä voittavat lahkolaiset eronsa löytääkseen ystävyyden yhtenäisyyden. Puutarha on suunniteltu karuun tyyliin, nimeltään karesansui japaniksi, jossa luontokuva luodaan kivisovituksella.

Projektin nimi : Tiger Glen Garden, Suunnittelijoiden nimi : Marc Peter Keane, Asiakkaan nimi : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Puutarha

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.