Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Luova Uusinta

Redefinition

Luova Uusinta Projektin tehtävänä oli pitää vuoristokontekstit lähettämättä maalaismaisia muistoja vallitsevista vuoristoalueiden asuntolaistyypeistä. Siihen kuului tyypillisen vuoristotalon peruskorjaus. Kaikki valmistettaisiin paikan päällä käyttämällä perusaineina metalli-, mänty- ja mineraaliyhdisteitä, ihmisten työvoimaa ja asiantuntemusta. Taustalla oli ajatuksena antaa esineiden hankkia käyttö ja tunteellinen arvo sen jälkeen, kun omistajat pitivät niitä hyödyllisinä ja tuttuina, sekä suunnitella materiaalien muuntavan voiman mielessä.

Projektin nimi : Redefinition, Suunnittelijoiden nimi : Helen Brasinika, Asiakkaan nimi : BllendDesignOffice.

Redefinition Luova Uusinta

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.