Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

100 Bites Dessert

Ravintola Puremisen ottaminen suunnitteluteemaan, graafiset muotokuvat, hammasmallit, kuuluisuuksien pääkuvat ovat kaikki keskeisiä piirteitä, jotka auttavat stimuloimaan jokaisen asiakkaan makuhermoja. Kuvitteellisesta ruskeasta ja valkoisesta graafisesta katosta valkoiseen supergrafiikkaan seinään, siististi järjestettyyn tuotenäytön seinään samoin kuin 100 purevaa ikonia, jotka edustavat eri vuosikymmeniä, rikas mustan huumorin maku sekoittaa.

Projektin nimi : 100 Bites Dessert, Suunnittelijoiden nimi : Danny Chan, Asiakkaan nimi : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Ravintola

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.