Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto Pieni Mittakaava

Conceptual Minimalism

Toimisto Pieni Mittakaava Sisustus on raidallinen esteettiseen, mutta ei toiminnalliseen minimalismiin. Avointa suunnitelmatilaa korostavat puhtaat linjat, suuret lasitetut aukot, jotka sallivat runsaasti luonnollista päivänvaloa, jolloin linjasta ja tasosta voi tulla perusrakenteellisia ja esteettisiä elementtejä. Suoran kulman puute määritti tarpeen ottaa käyttöön dynaamisempi näkymä avaruuteen, kun taas vaalean värivalikoiman valinta yhdistettynä materiaalien ja tekstuurien monimuotoisuuteen sallii tilan ja toiminnan yhtenäisyyden. Viimeistelemättömät betonipinnat nousevat seiniin lisäämään kontrastia valko-pehmeän ja karkean-harmaan välillä.

Projektin nimi : Conceptual Minimalism, Suunnittelijoiden nimi : Helen Brasinika, Asiakkaan nimi : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Toimisto Pieni Mittakaava

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.