Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalenteri Portaalisivustolle kehitetty ja tuotettu ainutlaatuinen ja leikkisÀ mainoskalenteri goo valjastaa paperikuviot ja harkitsee toimivuutta. TÀmÀ vuoden 2013 painos on kalenteri- ja aikataulujen jÀrjestÀjÀ, joka on koottu yhteen tilaa kirjoittamiseksi vuoden mittaisissa suunnitelmissa ja pÀivÀohjelmissa. Kalenterin paksulaatuinen paperi ja halpapaperi, joka sopivat vain aikataulun jÀrjestÀjÀn muistiinpanojen valintaan, valittiin huolellisesti, ja luotu kontrasti sopii kalenterisuunnitteluun. TÀyttöaikataulun jÀrjestÀjÀn lisÀtty ominaisuus tekee siitÀ tÀydellisen kÀyttÀjÀystÀvÀllisenÀ pöytÀkalenterina.

Ruokasali Tuoli

'A' Back Windsor

Ruokasali Tuoli Massiivipuutavara, perinteiset puusepÀntyöt ja nykyaikaiset koneet pÀivittÀvÀt hienon Windsor-tuolin. Etujalat kulkevat istuimen lÀpi tullakseen kuninkaposteeksi ja takajalat ulottuvat harjaan. Triangulaatiolla tÀmÀ vahva muotoilu kohdistaa puristus- ja jÀnnitysvoimat maksimaaliseen visuaaliseen ja fyysiseen vaikutukseen. Maitomaali tai kirkas öljypinta sÀilyttÀÀ Windsor-tuolien kestÀvÀn perinteen.

Muunnettavat Kahvilatuolit Ja Lepotuoleja

Twins

Muunnettavat Kahvilatuolit Ja Lepotuoleja Twins-sohvapöytÀkonsepti on yksinkertainen. Ontossa sohvapöydÀssÀ on kaksi tÀysiÀ puisia istuimia. PöydÀn oikea ja vasen pinta ovat itse asiassa kannet, jotka voidaan vetÀÀ ulos pöydÀn rungosta istuimien poiston mahdollistamiseksi. Istuimissa on taitettavat jalat, jotka on kÀÀnnettÀvÀ niin, ettÀ tuoli saadaan oikeaan asentoon. Kun tuoli tai molemmat tuolit ovat ulos, kannet menevÀt takaisin pöytÀÀn. Kun tuolit ovat ulkona, pöytÀ toimii myös valtavana sÀilytyslokekona.

Kalenteri

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalenteri Kaleidoskoopin kaltaisella tavalla tÀmÀ on kalenteri, jossa on pÀÀllekkÀisiÀ leikkauskuvia, jotka on piirretty monivÀrisillÀ kuvioilla. Sen suunnittelu vÀrimalleilla, joita voidaan muokata ja mukauttaa yksinkertaisesti muuttamalla arkkien jÀrjestystÀ, kuvaa NTT COMWAREn luovia tuntemuksia. Tarjolla on runsaasti kirjoitustilaa ja hallitut viivat ottavat toiminnallisuuden huomioon, mikÀ tekee siitÀ tÀydellisen aikataulukalenterina, jota haluat kÀyttÀÀ henkilökohtaisen tilan sisustamiseen.

Olohuoneen Tuoli

Cat's Cradle

Olohuoneen Tuoli Numerot tai kuidut, nykyinen suunnitteluprosessin ongelma. Kaikki meistÀ ovat aloittelijoita, mutta joidenkin meidÀn on työskenneltÀvÀ siinÀ. Aloittelijat suunnittelevat kaikkia kÀytettÀvissÀ olevia tekniikoita ja oppivat joitain. Ajan myötÀ (~ 10 000 tuntia) hankkimme laitoksen (ikkunat), jotka nostavat / popularisoivat / rÀÀtÀlöivÀt / sÀÀstÀvÀt peliÀmme. Joten minua kiehtoo nykyinen kiehtovuus medioista, jotka ehdottavat, ettÀ suunnittelun alkeellisin rakennusosa on numero, jota voidaan helposti hallita. Numero ei ole elÀmÀÀ tuottava yksikkö, vaan yksinkertaisesti pyöristÀminen alaspÀin vÀhiten yleiseen nimittÀjÀÀn, joka on pienempi kuin kuitu. Suunnittelu on ainakin sirpaleita, siruja ja kuitua.

Vuodesohva

Umea

Vuodesohva Uumaja on erittÀin seksikÀs, visuaalisesti kevyt ja tyylikÀs vuodesohva jopa kolmelle istuvalle ja kahdelle nukkumisasennossa olevalle henkilölle. Vaikka laitteisto on klassinen napsautusklappijÀrjestelmÀ, todellinen innovaatio johtuu seksikkÀistÀ linjoista ja ÀÀriviivoista, jotka tekevÀt tÀstÀ varsin houkuttelevan huonekalupalan.