Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten

Snowskate

Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten Alkuperäinen Snow Skate on esitelty täällä melko uudella ja toimivalla suunnittelulla - kovapuusta mahagonissa ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen juoksijoiden kanssa. Yksi etu on se, että perinteisiä nahkakenkiä, joissa on kantapää, voidaan käyttää, ja sellaisenaan erityisille saappaille ei ole tarvetta. Luisteluharjoituksen avain on helppo sidontatekniikka, koska suunnittelu ja rakenne on optimoitu hyvällä luistimen leveyden ja korkeuden yhdistelmällä. Toinen ratkaiseva tekijä on juoksijoiden leveys, joka optimoi hallinnan luistelun kiinteällä tai kovalla lumella. Kiskot ovat ruostumattomasta teräksestä ja niissä on upotetut ruuvit.

Projektin nimi : Snowskate, Suunnittelijoiden nimi : KT Architects, Asiakkaan nimi : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.