Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
PÀÀtepöytÀ

TIND End Table

PÀÀtepöytÀ TIND-pÀÀtepöytÀ on pieni, ympÀristöystÀvÀllinen pöytÀ, jolla on vahva visuaalinen lÀsnÀolo. KierrÀtysterÀksen pÀÀllinen on leikattu vesisuihkulla monimutkaisella kuviolla, joka luo kirkkaita valo- ja varjokuvioita. Bambujalkojen muodot mÀÀritetÀÀn terÀksen ylÀosassa olevien kuvioiden avulla, ja jokainen neljÀstÀtoista jalasta kulkee terÀksen ylÀosan lÀpi ja leikataan sitten uudestaan. YlhÀÀltÀ katsottuna hiilihapoteltu bambu luo pidÀtyskuvion, joka on sijoitettu rei'itettyÀ terÀstÀ vasten. Bambu on nopeasti uusiutuva raaka-aine, koska bambu on nopeasti kasvava ruoho, ei puutuotteet.

Monitoiminen Vaatekaappi

Shanghai

Monitoiminen Vaatekaappi ”Shanghai” monitoiminen vaatekaappi. Julkisivu ja lakoninen muoto toimivat "koristeellisena seinĂ€nĂ€", ja tĂ€mĂ€ mahdollistaa vaatekaapin havaitsemisen koristekomponenttina. ”All inclusive” -jĂ€rjestelmĂ€: sisĂ€ltÀÀ erikokoisia sĂ€ilytyspaikkoja; sisÀÀnrakennetut yöpöydĂ€t, jotka ovat osa vaatekaapin julkisivua, joka avataan ja suljetaan yhdellĂ€ julkisivupainalluksella; 2 sisÀÀnrakennettua yölamppua, joka on piilotettu loistavan ÀÀnenvoimakkuuden alle sĂ€ngyn molemmille puolille. Kaapin pÀÀosa on tehty pienestĂ€ puun muotoisesta kappaleesta. Se koostuu 1500 kappaleesta kempasta ja 4500 kappaleesta valkaistua tammea.

Lelu

Rocking Zebra

Lelu Lapset rakastavat tÀtÀ heikkoa keinuvaa lelua, kun taas nykyaikainen ilme, funky grafiikka ja luonnollinen puu ovat todellisia katseenvangitsijoita modernissa kodissa. Suunnittelun haasteena oli sÀilyttÀÀ klassisen perintölehden olennainen luonne ja kÀyttÀÀ edistyksellisiÀ tekniikoita ja modulaarista rakennusjÀrjestelmÀÀ, jotta tulevaisuuden lisÀelÀinlajit voidaan sallia pienin osin muutoksin. Pakatun tuotteen piti myös olla kompakti ja alle 10 kg suoraa Internet-myyntikanavaa varten. Muokatun tulostuslaminaatin kÀyttö on todellinen ensimmÀinen, mikÀ johtaa tÀydelliseen vÀrin / kuvionsiirtoon tÀysin naarmuuntumattomalle pinnalle

Kodin PöydÀn Huonekalut

Marken Desk

Kodin PöydÀn Huonekalut TÀmÀn tyylikkÀÀn ja silti vahvan pöydÀn visuaalisesti kevyt tunne vie meidÀt takaisin pohjoismaiseen muotoilukouluun. Jalkojen hankala muoto, tapa, jolla ne nojautuvat etuosaan melkein kuin herkkÀ tervehdys, osoittaa meille jalo miehen siluetteja hatunsa kanssa tervehtivÀt naista. PöytÀ toivottaa meidÀt tervetulleeksi kÀyttÀmÀÀn sitÀ. Laatikoiden muoto, kuten erilliset työpöydÀn raajat, roikkuuvalla tunnelmalla ja edessÀ henkilöistyvÀllÀ ilmeellÀ, skannaa huoneen tarkkailevin silmin.

Baarituoli

Barcycling Chair

Baarituoli Barcycling on baarituoli, joka on suunniteltu urheiluaiheisiin tiloihin.Se kiinnittÀÀ huomiota baarituolin dynaamisuuden kuvaan polkupyörÀn satulan ja polkupyörÀn polkimen ansiosta. Istuimen polyuretaanirungon ja istuimen ylÀosan luominen kÀsinommelulla nahkapÀÀllysteellÀ .Vaikka polyuretaanin, luonnonnahan ja kÀsinompetuksen laatu symboloi kestÀvyyttÀ. Toisin kuin tavallisessa baarituolissa, ettÀ jalkatuen asentoa ei voida muuttaa, baaripyörÀily mahdollistaa sen, ettÀ muuttuvat istuimet pitÀmÀllÀ polkimia eri paikoissa.Siten se mahdollistaa pidemmÀn ja mukavamman. istuu.

Kalenteri

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalenteri Portaalisivustolle kehitetty ja tuotettu ainutlaatuinen ja leikkisÀ mainoskalenteri goo valjastaa paperikuviot ja harkitsee toimivuutta. TÀmÀ vuoden 2013 painos on kalenteri- ja aikataulujen jÀrjestÀjÀ, joka on koottu yhteen tilaa kirjoittamiseksi vuoden mittaisissa suunnitelmissa ja pÀivÀohjelmissa. Kalenterin paksulaatuinen paperi ja halpapaperi, joka sopivat vain aikataulun jÀrjestÀjÀn muistiinpanojen valintaan, valittiin huolellisesti, ja luotu kontrasti sopii kalenterisuunnitteluun. TÀyttöaikataulun jÀrjestÀjÀn lisÀtty ominaisuus tekee siitÀ tÀydellisen kÀyttÀjÀystÀvÀllisenÀ pöytÀkalenterina.