Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huonekalut, Jotka Muuttuvat,

Ludovico

Huonekalut, Jotka Muuttuvat, Tila säästää tilaa on melko omaperäinen, sillä kaksi tuolia on piilotettu kokonaan laatikon sisälle. Kun sijoitat pääkalusteen sisään, et tiedä, että laatikot näyttävät olevan kaksi erillistä tuolia. Sinulla voi olla myös pöytä, jota voidaan käyttää pöytänä, kun se otetaan pois päärakenteesta. Päärakenne koostuu neljästä laatikosta ja lokerosta ylälaatikon yläpuolella, johon voit tallentaa monia asioita. Tämän huonekalun pääasiallinen materiaali, beign eucaliptus fingerjoint, on ympäristöystävällinen, uskomattoman kestävä, kova ja sillä on erittäin vahva visuaalinen vetovoima.

Kellosovellus

Dominus plus

Kellosovellus Dominus plus ilmaisee aikaa alkuperäisellä tavalla. Kuten dominokappaleiden pisteet, kolme pisteryhmää edustavat: tunteja, kymmeniä minuutteja ja minuutteja. Kellonaika voidaan lukea pisteiden väristä: vihreä AM: lle; keltainen PM: lle. Sovellus sisältää ajastimen, herätyskellon ja soittoäänet. Kaikki toiminnot ovat navigoitavissa koskettamalla erillisiä nurkkapisteitä. Sillä oli omaperäinen ja taiteellinen muotoilu, joka esittelee todellista 2000-luvun kasvotaikaa. Se on suunniteltu kauniissa symbioosissa Apple-kannettavien laitteiden koteloiden kanssa. Sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, jossa on vain muutama välttämätön sana sen käyttämiseksi.

Liiketila

De Kang Club

Liiketila Dekang sijaitsee Kiinan Guangzhoun kaupallisessa keskustassa, ja se on SPA- ja viihdekeskus yksi kaupallisista projekteista. Hanke on "kaupunkimaiseman" suunnittelukonseptissa, joka on perusajatus vastata nykyaikaisen kaupunkielämän vaatimuksiin.

Viestikortti

Standing Message Card “Post Animal”

Viestikortti Anna eläinkäsittelypakkauksen toimittaa tärkeät viestit. Kirjoittakaa viestisi runkoon ja lähetä sitten kirjekuoren muiden osien kanssa. Tämä on hauska viestikortti, jonka vastaanottaja voi koota yhteen ja näyttää. Sisältää kuusi erilaista eläintä: ankka, sika, seepra, pingviini, kirahvi ja poro. Elämä suunnittelun kanssa: Laadukkaalla suunnittelulla on valta muuttaa tilaa ja muuttaa sen käyttäjien mieltä. Ne tarjoavat mukavuuden nähdä, pitää ja käyttää. Niissä on keveys ja yllätysosa, joka rikastuttaa tilaa.

Muunnettava Sohva

Mäss

Muunnettava Sohva Halusin luoda modulaarisen sohvan, joka voitaisiin muuttaa useiksi erillisiksi istumaratkaisuiksi. Koko huonekalu koostuu vain kahdesta saman muotoisesta kappaleesta, jotka muodostavat erilaisia ratkaisuja. Päärakenne on sama käsinojien sivuttainen muoto, mutta vain paksumpi. Käsinoja voidaan kääntää 180 astetta huonekalun pääosan muuttamiseksi tai jatkamiseksi.

Kakkujalusta

Temple

Kakkujalusta Kotileivonnassa kasvavan suosion perusteella voimme nähdä tarpeen nykyaikaisella näköisellä nykyaikaisella kakkujalustalla, joka voitaisiin helposti säilyttää kaapissa tai piirtää. Helppo puhdistaa ja tiskikoneessa turvallista. Temppeli on helppo koota ja intuitiivinen liu'uttamalla levyt kapenevan keskiosan selkään. Purkaminen on aivan yhtä helppoa liu'uttamalla ne takaisin. Pinoaja pitää kaikki 4 pääelementtiä yhdessä. Pinoamislaite auttaa pitämään kaikki elementit yhdessä monikulmaisen pienikokoisen varastoinnin kannalta. Voit käyttää erilaisia levykonfiguraatioita erilaisiin tilanteisiin.