Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Keittiötarvikkeet

KITCHEN TRAIN

Keittiötarvikkeet Eri keittiövälineiden tyylien käyttäminen luo visuaalisen häirinnän lisäksi epämääräisen keittoympäristön. Lyhyesti sanottuna yritin tehdä yhtenäisen sarjan suosituista keittiötarvikkeista, joita käytetään yleisesti kaikissa taloissa. Tämä muotoilu on puhtaasti luovuuden inspiroima. "Yhtenäinen muoto" ja "miellyttävä ulkonäkö" ovat kaksi sen ominaisuutta. Lisäksi markkinat pitävät sitä myönteisenä innovatiivisen ulkonäkönsä vuoksi. Tämä on valmistajalle ja asiakkaalle mahdollisuus, että 6 astiaa ostetaan samassa paketissa.

Projektin nimi : KITCHEN TRAIN, Suunnittelijoiden nimi : Ahmad Abedini, Asiakkaan nimi : Iranian Industrial Designers Institute.

KITCHEN TRAIN Keittiötarvikkeet

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.